Kirjoittajasta

Matkustaminen ja valokuvaaminen. Vuoret ja retkeily. Tasokkaat hotellit ja arjen pieni luksus. Gluteeniton ruoka ja hyvä viini. Barcelona, Katalonia, Espanja. Tapahtumat ja kaikenlainen kiva tekeminen. Ulkosuomalaisen arki ja kauniit asiat. Näistä ja ehkä muustakin koostuu tämän blogin sisältö.

 

Olen pitkän linjan ulkosuomalainen, jolle reissaaminen on elämäntapa. Olen opiskellut matkailututkimusta Lapin yliopistossa, mutta maailma vei mukanaan ja matkailusta tuli rakas harrastus. Ulkomailla asumista on takana 17 vuotta, ja tulen toimeen suomeksi, englanniksi, espanjaksi ja ranskaksi.

Tällä hetkellä Euroopasta löytyy minulle tarpeeksi tutkittavaa ja ihmeteltävää. Sydämeni sykkii etenkin Ranskalle, Espanja on asuinmaani ja koti-Suomeen ja Lappiin on päästävä tasaisin väliajoin.

Olen koukussa Instagramiin ja lisäilen sinne kuvia päivittäin. Blogini löytyy myös Facebookista ja Twitteristä.

Vuorovaikutus on bloggaamisessa parasta ja kommentteja on kiva saada. Otan mielelläni vastaan erilaisia vinkkejä ja yhteistyöehdotuksiakin, mikäli ne sopivat blogini aihepiiriin ja palvelevat jollain tavalla lukijoitani. Sähköpostiosoitteeni on anskubcnblog @ gmail.com.

 

Aurinkoiset terveiset Barcelonasta,
Ansku

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.