Belgia, Eurooppa, Käydyt maat

Ainoa kuva Brysselistä

Huh huh, kotona ollaan taas ja työpäiväkin on takana. Väsyttää kovasti, ja menen ihan varmasti ajoissa nukkumaan tänään.

Reissu Brysseliin meni mukavasti. Aikataulu oli todella tiukka ja ohjelmaa paljon, joten näin kaupunkia vain taksin ja hotellihuoneen ikkunasta. Atomiumin näin kotimatkalla lentokoneesta. Päivät kuluivat töissä Euroopan parlamentissa, joten sikäli oli kuitenkin mielenkiintoinen ja avartava reissu.

Alla on ainoa kuva, jonka sain napattua Brysselistä, tämänkin aamulla hotellin ikkunasta. Muut kuvat ovatkin sitten parlamentista ja ravintoloista.

Ainoa kuva Brysselistä

Pari jännää déjà vu -elämystä tuli koettua. Vuodesta, jonka asuin Brysselissä on aikaa paljon ja sen jälkeen on tapahtunut valtavasti kaikkea, enkä minä ihan oikeasti muista juurikaan juttuja ja paikkoja Brysselistä. Kuitenkin taksin ikkunasta tunnistin paikkoja, mm. leffateatterin, jossa kävin aikoinaan muutaman kerran sekä tajusin myös, että olen käynyt ennenkin parlamentin lähellä sijaitsevilla sivukujilla. Paljon kaupunki oli kyllä muuttunut ja joka paikassa oli trendikkäitä ravintoloita ja kahviloita. Olisipa mukava päästä pian vaikka viikonlopuksi turistihommiin Brysseliin, ehkäpä alankin katsella jo lentolippuja, hmmm…

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.