Katalonia, Outdoors, Retkeily

Ajetaan me tandemilla!

Kokeilimme Delta de l’Ebrellä tandempyöräilyä ja sehän oli aivan älyttömän hauskaa hommaa ja ainakin lasten mielestä viikonlopun kohokohta! Blogin Facebook-sivua seuraavat ehkä näkivätkin jo Isosiskon kuvaaman pienen videon. Kuten videollakin todetaan, hepat olisivat olleet kivempia, mutta tylsä äiti ei suostunut ja niinpä vuokrasimme sitten pari tandempyörää. Ja oli se sekin tosi hauskaa!

Tandempyöräily

 

Koska suistoalue on aivan tasaista, on tandempyöräily kevyen leppoisaa, vaikka takapenkkiläinen keskittyisikin vain meluamaan ja syljeskelemään. Ja niin ainakin minun takapenkkiläinen keskittyi, ja kaikki rehkiminen jäi äidin jaloille. Pyöräteillä riitti muitakin kulkijoita, mutta koska reittejä on paljon, löysimme myös rauhallisia pätkiä poljettavaksi. Pysähtelimme lintujentarkkailutorneilla ja jäimme kuuntelemaan rapinoita polun varren pusikoista. Siellä oli lintuja, mutta pitkän heinän vuoksi emme nähneet montakaan siivekästä. Pari tuntia meni kuitenkin joutuisasti polkien ja lallatellen.

TandempyöräilyTandempyöräily

 

Innostuimme tekemään videoita lasten kanssa ja se oli itse asiassa aika mukavaa puuhaa näin pitkästä aikaa. Me teimme paljon kotivideoita silloin, kun lapset olivat pieniä, ja lähetimme niitä Suomeen mummoloihin, mutta viime vuosina kuvaaminen ja editointi on jäänyt, vaikka meillä on edelleen olemassa hyvä Sonyn videokamera ja kännyköissäkin kelvolliset kamerat. Voisi taas herätellä harrastusta, kivoja muistojahan nuo videot ovat ja hauska niitä on myös tehdä!

tandemilla

 

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.