Yleinen

Ansku BCN Kotiblogit-lehdessä

Tällä viikolla ilmestyi uusin numero Kotiblogit -lehdestä, ja lehden irtonumerot löysivät vihdoin tiensä myös tänne Barcelonaan.

Muutama viikko sitten sain yhteydenoton tältä itselleni entuudestaan tuntemattomalta lehdeltä ja siinä pyydettiin mukaan kesänumeroon esittelemään Barcelonaa. No mikä ettei! Lehden jutut ovat bloggareiden tekemiä, ammattiavulla toki, ja minun tekstini ovat suurimmalta osalta blogissa jo aiemmin nähtyjä, kuvia kävin ottamassa uusiakin.

Mukava kokemus kaiken kaikkiaan. Käykääs kurkkaamassa lehdessä esiteltyjä blogeja lehden nettisivuilla, Facebook-sivuilla (minun ottama kuva kansikuvana!) tai te Suomessa asuvat ostakaa irtonumero kesälukemiseksi! Minä löysin nettisivuilta ja uudesta lehdestä monta uutta kivaa blogia, ja tiedänpä nyt, mitä lueskelen tänä viikonloppuna vuorten viileydessä!

Kotiblogit

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

4 thoughts on “Ansku BCN Kotiblogit-lehdessä

    1. Ai katsos, pitääpä käydä lukemassa teidän juttu! Mukavahan tuota oli tehdä, kun aiheen rajaus oli itselleni aika hyvin selvillä ja materiaalitkin lähes valmiit. Kiva muisto 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.