Bloggaus

Lomalla somessa (anskubcn)

Nyt se on täällä, nimittäin se kesäloma! On aika jättää läppäri hetkeksi kaappiin pölyttymään, pakata laukut ja siirtyä lomamoodiin.

Minun kesäni on täynnä kaikenlaista hauskaa. Loma alkaa Suomessa ja jatkuu siitä Lontoon kautta Ranskan länsirannikolle. Hetken käyn hengähtämässä Barcelonassa ja sitten on tiedossa roadtrip joko Ranskan Alpeille tai Espanjan Picos de Europalle, riippuen sadepilvien sijainnista. Kesää vietetään myös toki täällä kotikulmilla, mutta loppukesästä mennään sitten New Yorkiin ja ehkäpä jopa Italiaan. Kaikenlaista hulinaa, mutta läppäri on tosiaan kiinni ainakin seuraavat pari viikkoa.

Blogi ei siis päivity, mutta eihän some-addikti karvoistaan pääse edes lomalla. Olen hurahtanut täysin Snapchatiin ja siellä on luvassa – nettiyhteyksien niin salliessa – päivittäin maisemia, kuulumisia ja hassuja filttereitä. Mikäli sinulla on Snäppi, niin kerro ihmeessä oma tunnuksesi, niin tulen seuraamaan. Minähän olen sielläkin nimellä anskubcn.

Myös blogin Facebook päivittyy myös matkan varrella sekä lukuvinkein että kuulumisin, ja Instagramiin on tulossa kuvia kauniista paikoista. Näissäkin tunnukseni on se sama tuttu anskubcn. Twitter taitaa olla loman aikana hieman hiljaisempi, kaikkeen ei vaan riitä aika eikä mielenkiinto.

anskubcn

 

Tämän postauksen myötä haluankin toivottaa kaikille oikein ihanaa kesää! Toivotaan kaunista säätä ja vähän hyttysiä. Blogi päivittyy taas uusin voimin ja energioin reilun parin viikon päästä, ja siihen saakka: Felices vacaciones!

 

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

1 thought on “Lomalla somessa (anskubcn)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.