Italia, Rantaelämää

Auringonlaskun aikaan

”Vasten auringonsiltaa, säteet myöhäiseen iltaan…”

Päivälämpötilan hätyytellessä neljääkymppiä ei edes rannallaolo jaksa kiinnostaa, vaan ilmastointi on se, mitä haetaan. Kyllähän rantalomalla silti uimaan halutaan, ja paras ajankohta onkin uida viimeisten päivänsäteiden aikaan.

Pescaran kaupungilla on rantaviivaa kilometritolkulla. Adrianmeren rantaa hallitsevat maksulliset lidot, joissa voi päivänvarjojen alla viettää päivää ja joiden palveluihin kuuluvat suihkut, ravintolat ja joskus jopa pomppulinnat ja uima-altaat. Meille riitti ilmaiset rannat, jotka olivat auringonlaskun aikaan mukavan väljiä muiden lomalaisten suunnatessa illalliselle.

Pescara

 

Vedessä saa kahlata pitkälle ennen kuin alkaa syvetä. Suuret, tasaisin välimatkoin sijoitetut kivivallit hiljentävät aaltoja. Hiekka on hienoa, joka paikkaan tarttuvaa. Vedessä ui pieniä kaloja. Aika ihanaa.

Pescara

 

Seuraavan kerran blogi päivittyykin jo rakkaasta Suomesta. Siellä voimme sitten villasukat jalassa, hyttysmyrkylle haisten muistella Italian lämpimiä iltoja ja halpoja pitsoja…

Auringonlaskun aikaan

Pescara

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

36 thoughts on “Auringonlaskun aikaan

  1. Oi ihania auringonlaskukuvia! Lämpöiset etelän illat on niiiiiiin ihania..se suloinen lämpö hiekassa ja ne tuoksut kukista ja merestä…voi auts ihan sattuu kun ajattelee..=) ihanat kuvat!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.