Barcelona, Bloggaus, Tapahtumat

Verkostoitumista ja B-travel 2016 -matkamessut

Täällä valmistaudutaan jälleen matkamessuille, tällä kertaa Barcelonan omille B-Travel 2016 -messuille, joilla olen käynyt jo useasti aiemmin (esimerkiksi vuosina 2013, 2014 ja 2015). Tänä vuonna matkakuumetta nostatellaan 15. – 17.4. eli tämän viikon loppupuolella. Ilokseni sain pari lippua Banaca Travels -matkatoimistolta, ja totta kai menen tutkimaan, mitä annettavaa messuilla on tänä vuonna.

b-travel 2016

 

Viime vuoden B-Travel jätti jostain syystä hieman kylmäksi ja nyt on mielenkiintoista mennä katsomaan messujen tämänvuotista tarjontaa, etenkin kun Helsingin mainiot Matkamessut ovat vielä tuoreessa muistissa. Aiempina vuosina olen käynyt näillä kotikylän messuilla rennosti perheen kanssa, ilman sen suurempia suunnitelmia, mutta tänä vuonna olen hieman perehtynyt etukäteen näytteilleasettajiin ja menen sinne matkabloggaajan ominaisuudessa. Minulla on mielessä muutama osasto, joissa haluaisin jutella pidempään, mutta katsotaan nyt, minkälainen meininki messuilla on.

Messuille on kiva mennä siinäkin mielessä, että olen vastikään liittynyt jäseneksi Barcelona Travel Bloggereihin. Näppärimmät ehkä jopa huomasivat, että tuohon blogin oikeaan sivupalkkiin on ilmestynyt uusi banneri, nimenomaan linkiksi tähän bloggaajien yhteisöön. Barcelona Travel Bloggers kerää yhteen nimensä mukaisesti Barcelonassa ja lähialueilla asuvia matkabloggaajia ja järjestää monenlaista kivaa aktiviteettia. Sivuilta löytyy läjä luettavaa espanjankielen taitoisille, mutta myös muutama englannin-, katalaanin- ja portugalinkielinen blogi on seassa. Ja nyt sinne siis on tullut myös suomenkielinen ja käsittääkseni myös venäjänkielinen blogi. Olen ihan superiloinen pääsystäni ryhmään ja mahdollisuudesta tutustua muihin samanmielisiin ihmisiin! Minä olen tiimipelaaja ja tämä bloggaaminenhan on tunnetusti kovin yksinäistä hommaa, eli innolla odotan tapaavani B-travel 2016 -messuilla muita matkabloggaajia!

Huomasin muuten liian myöhään, että vanhat käyntikorttini ovat edellisen blogini tiedoilla ja niinpä minun piti hyvin lyhyellä varoitusajalla tilata Vistaprintiltä uudet. Yksinkertaiselle tyypille yksinkertaiset käyntsärit! Näillä mennään!

b-travel 2016

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/barcelonankoti), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.