Yleinen

Bailando! Synttärijuhlintaa

Viikonloppuna vietettiin Pikkusiskon synttäreitä ja voi luoja mikä meteli meillä oli! Yhdeksän lasta saa aikamoisen hulinan aikaan. Mutta mukavat ja ikimuistoiset juhlat Pikkusisko sai, täysin omien toiveidensa mukaiset! Oli tanssia, oli karkkia, oli yleistä sekoilua, ja tietysti tyttö sai myös synttärilahjoja.

Minusta on ihanaa ja helpottavaa nähdä kuinka lapset ovat sopeutuneet tähän maahan. He vaihtavat kieltä lennossa espanjasta katalaaniin ja siitä suomeksi ja takaisin. Englantikin irtoaa tarvittaessa. Heillä on paljon kavereita. Nytkin synttäreille olisi riittänyt kutsuttavia, äidin oli pakko pistää raja kahdeksaan, ja Isosisko lähetettiin viikonlopuksi omien kavereidensa kanssa Costa Bravalle. Meidän ulkosuomalaiset tyttömme ovat toisaalta ihan samanlaisia kuin paikalliset lapset, mutta toisaalta he ovat ihan sinut suomalaisuutensa kanssa.

Synttärijuhlintaa

 

Alla muutama kuva juhlista. Pikkusisko sai itse koristella kakkunsa ja hän halusi päälle vain karkkeja. Muutenkin tarjoilut olivat karkkivoittoisia, nyt on sitten herkkulakko päällä. Kaverit saivat kiitokseksi pienet kassit, jossa oli lähinnä koulutarvikkeita. Niitä tarvitaan aina.

Synttärijuhlintaa

Synttärijuhlintaa

Synttärijuhlintaa

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

7 thoughts on “Bailando! Synttärijuhlintaa

  1. Onnea vain, lasten synttärijuhlat ovat kivoja. On jäänyt itsellekin mieleen omien tyttöjen juhlat. Heillä on vielä 2 päivän välein synttärit joten juhlittiin aina yleensä yhtenä päivänä. Kyllä oli hulinaa!

  2. Onnea vain, lasten synttärijuhlat ovat kivoja. On jäänyt itsellekin mieleen omien tyttöjen juhlat. Heillä on vielä 2 päivän välein synttärit joten juhlittiin aina yleensä yhtenä päivänä. Kyllä oli hulinaa!

  3. Onnea vain, lasten synttärijuhlat ovat kivoja. On jäänyt itsellekin mieleen omien tyttöjen juhlat. Heillä on vielä 2 päivän välein synttärit joten juhlittiin aina yleensä yhtenä päivänä. Kyllä oli hulinaa!

  4. Onnea vain, lasten synttärijuhlat ovat kivoja. On jäänyt itsellekin mieleen omien tyttöjen juhlat. Heillä on vielä 2 päivän välein synttärit joten juhlittiin aina yleensä yhtenä päivänä. Kyllä oli hulinaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.