Barcelona

BARÇA – 2015 mestarit matkalla Camp Noulle!

Nyt tulee tuoretta settiä!

Barçan pojat ovat vielä matkalla Camp Noulle ja minä jo lataan kuvia nettiin! Rua del Barça – Barçan voittokulkue, si us plau!!! Osa kuvista on hieman tärähtäneitä, mutta eihän ne kädet pysy vakaina, kun komeita nuoria miehiä on tähtäimessä! Eikä minulla nyt ole sanojakaan (muuta kuin että on se Shakira onnentyttö!).

Barça

Barça

Barça

Barça

Barça

Barça

Barça

Barça

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

6 thoughts on “BARÇA – 2015 mestarit matkalla Camp Noulle!

  1. Voitonjuhlat aitiopaikalla on täyttä parhautta. Asuin Saksassa kun Saksa voitti maailmanmestaruuden (vaikka kannustinkin ite Espanjaa… en tosin uskaltanut sanoa sitä ääneen kenellekään). Mutta ne juhlat Düsseldorfinkin kaduilla veti sanattomaksi. Ei oikeen tienny oliko menossa kultajuhlat vai maailmanloppu! 😀

    1. Hahhaa, nimenomaan! Raketit ja pommit paukkuu ja ihmiset huutaa – saattaisihan sitä säikähtää, jos ei tietäisi mistä on kyse 🙂

  2. Kiitos tästä sunnuntaipiristyksestä Ansku, hienoa että pääsit paalupaikalle! 🙂 Eilen katottiin Juventus-Barcelonaa ja ikkunaa avatessa kuuli, että aika moni muukin talous taisi seurata ottelua, kun useasta asunnosta kuului pelinselostus- ja kannustusäänet.

    1. Täälläkin oli melkoinen metakka, kun voitto varmistui! Naapurit ovat aikamoisia potkupallohulluja :). Minä näin vain ensimmäisen maalin huoltoaseman kahvilassa, olimme nimittäin juuri palaamassa Costa Bravalta kotiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.