Barcelona, Elämän pienet ilot, Hotelli

Kippis – Terassikausi on avattu! (Hotel Barcelona Princess)

Täällä Barcelonassahan on tunnetusti melko lämmintä kesäisin. Etenkin elokuu on hiostavan kuuma, ja silloin kauppojen ja ostoskeskusten ilmastoinnit ovat melkein parasta mitä tiedän. Kaupoissa ei jaksa kuitenkaan loputtomasti pyöriä, meneehän siinä kauniit aurinkoiset päivät hukkaan, ja viime vuonna kartoitinkin ystäväni kanssa Barcelonan hotellien terasseja, jotka usein sijaitsevat katolla, jossa tuuli pääsee vilvoittamaan, ja joista monesti löytyy mukavat nojatuolit, kivaa musiikkia ja uima-allas. Tänä keväänä en ole terasseille ehtinyt, mutta nyt viimein on terassikausi avattu tällekin vuodelle ja vielä astetta hienommin!

Hotel Barcelona Princess, 363 huoneen iso ja tyylikäs hotelli lähellä Diagonal Marin ostoskeskusta, kutsui heidän Gym Bar kesäterassinsa avajaisiin. Gym Bar sijaitsee hotellin kolmannessa kerroksessa ja nimensä mukaisesti sen yhteydessä on hotellin kuntosali. Uima-allaskin löytyy, tosin hotellin isompi uima-allas ja auringonottopaikka löytyvät ylimmästä, 23.  kerroksesta. Barcelona Princess on hyvin suosittu bisnesmatkailijoiden parissa, sillä ihan vieressä sijaitsee Barcelonan konferenssikeskus, mutta hotelli sopii myös ihan tavallisille lomailijoille, sillä ranta on kivenheiton päässä ja keskustaan pääsee metrolla varttitunnissa.

Barcelona Princess

Barcelona Princess

 

Meitä kutsuvieraita odotti pippaloissa lounge-musiikkia soittava DJ, arvonta, ruokaa, juomaa ja hyvää seuraa. Ja kyllä olikin hulppeat tarjoilut! Tarjolla oli syötävää sushista ostereihin ja kunnon grillimätöstä pieniin suupaloihin ja kaviaariin. Juomaa oli tarjolla myös monenlaista. Freixenetin jäiden kanssa nautittava Ice -cava toimi erittäin hyvin altaan reunalla, tosin kyllä ne mojitotkin olivat hyviä. Jälkiruoaksi oli Mövenpick-jäätelöä, macaroneja, tuoreita kirsikoita ja leivoksia. Kyllä näillä pippaloilla yhden lounaan korvasi!

Barcelona Princess

Barcelona Princess

Barcelona Princess

Barcelona Princess

Barcelona Princess

Oli kerrassaan mainio startti kesälle! Täällä on ollut viime päivät todella ikävät säät ja tuntuu, että kesä ei pääse alkamaan ollenkaan. Sääennuste ei nytkään näytä kovin kaksiselta, mutta lyön vetoa, että kesän kuumankosteina päivinä kaipaan tätä viileyttä suuresti. Pitää siis yrittää nauttia nyt, ja lohduttautua sillä, että ainakin luonto tykkää vesisateesta! Ja siitäpä tulikin mieleeni, että nyt pitää mennä kiireesti pakkaamaan viikonlopun luontoelämyksiä varten, edessä on nimittäin perinteinen kaveriviikonloppu mökillä!

Barcelona Princess

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.