Barcelona

Barcelona tänään

Minulta kysyttiin pari postausta sitten, että näkyykö täällä Barcelonassa syksy vielä ollenkaan. No, ihan tässä kaupungissa ei luonnon puolesta huomaa oikeastaan minkäänlaista vuodenaikojen vaihtelua. Toki lehdet putoavat puista, sää viilenee ja turistit vähenevät, mutta muuten katukuva pysyy aina kutakuinkin samana. Nyt lokakuun alussa aurinko paistaa jo matalammalta ja aamut ovat mukavan viileitä. Sandaaleilla ja kesävaatteilla pärjää silti vielä. Nukumme edelleen ilman täkkejä, mutta olen jo ottanut varalta ohuen viltin sängyn viereen, että jos vaikka yöllä tulee kylmä. Muutamana iltana olen jo keitellyt teetä, koko kesänä ei tehnyt mitään kuumaa mieli.

Vietyäni lapset aamulla kouluun kävelin huvikseni kotiin mutkan kautta ja otin kuvia Barcelonan syksystä. Tältä näytti Barcelona tänään, lokakuun toinen päivä. Tältä täällä näyttää melkein aina, minusta ihan mukavalta!

Barcelona tänään

Barcelona tänään

Barcelona tänään

Barcelona tänään

Barcelona tänään

Barcelona tänään

Barcelona tänään

Barcelona tänään

Barcelona tänään

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

7 thoughts on “Barcelona tänään

  1. Mulle syksyn merkki Barcelonassa on kun sänkyyn laitetaan pelkän lakanan tilalle kevyttäkki (talveksi vasta paksumpi täkki) ja ikkunoita ei enää pidetä auki öisin. Molemmat näistä tein viime viikolla. Tämähän ei silti tarkoita, että päivät olisivat jotenkin kylmiä. Edelleen on ihan Suomen kesää vastaavat olosuhteet ja ja ns. t-paitakelit. T. Eixamplen asukki 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.