Ranska, Rantaelämää

Kun jätskinhimo yllätti – Biarritz

Voinko sanoa tästä lähtien käyneeni Ranskan Biarritzissa? No ehkä voin, vaikka kävinkin siellä vain sen pienen hetken, joka meni jäätelön syöntiin. Kai sekin lasketaan?

Olimme pääsiäislomalla matkalla Val d’Aranista Baskimaalle ja mietimme, että mitä kautta sinne ajaisimme. Paras tie meni Ranskan kautta ja kun tutkimme karttaa, huomasimme, että Biarritziin, joka meiltä on vielä käymättä, on ihan pieni mutka reitiltämme. Olin luvannut aamulla lapsille jätskit jossain kivassa paikassa ja niinpä päätin, että ne jätskit syödään Atlantin rannalla, Biarritzin kauniissa kaupungissa!

Biarritz

 

Kaupunki oli ihan täynnä porukkaa ja jouduimme pyörimään hyvän tovin, ennen kuin löysimme vapaan parkkiruudun. Jätimme auton kaupungin laidalle, lähelle La Rocher de la Viergeä, erikoista kalliota, jonka päälle on rakennettu neitsytpatsas vuonna 1865. Täällä näkee hyvin rannikon jännät muodot, karheat kalliomuodostelmat ja myös kauas siniselle merelle. Hieno paikka.

Biarritz

Biarritz

Biarritz

Biarritz

 

Rannoilla oli jo auringonottajia, vaikka meidän etelän vetelien mielestä olikin vähän liian viileä tuuli. Kesäisin täällä on varmaan ihan täyttä.

Biarritz

 

Niin, ja se jätski, jota täältä lähdimme hakemaan, on tässä! Kylläpä maistui hyvälle auringon lämmittäessä poskia!

Biarritz

 

Itse Biarritzin kaupunki jäi meiltä nyt näkemättä lukuun ottamatta sitä aikaa, kun etsimme vapaata parkkiruutua. Vaikutti kyllä kauniilta kaupungilta, ja fiilis tuntui hieman samalta kuin San Sebastianissa. Biarritz täytyy muistaa jatkossa, kun teemme reissusuunnitelmia, koko seutu kun on ihan älyttömän nättiä. Tänne toistekin!

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.