Espanja, Eurooppa, Katalonia, Käydyt maat, Laskettelu, Outdoors, Pyreneet

Sinivalkoisia kuvia Pyreneiltä – Cerler

Alkutalvesta teimme päätöksen, että jätämme jouluna Suomen valkoiset hanget väliin ja haemme talvitunnelmaa sen sijaan Pyreneiltä, muutaman tunnin ajomatkan päästä. Päätös osoittautui oikeaksi, ilmeisesti Suomessa ei ollut tänä jouluna kovin korkeat hanget eikä nietokset… Vietimme siis välipäivinä muutaman päivän Cerlerissä, lähellä Benasqueta, ja olipa meillä vain mukavaa.

Cerler

 

Maisemat siellä olivat kohdallaan, lumi oli täydellistä eikä pilvenhattaraa näkynyt, eikä porukkaakaan ollut valtavasti. Cerler taitaa olla sen verran kaukana Barcelonasta, noin 300 km päässä, ettei näin lomasesonkinakaan mene rinteet tukkoon. Lähempääkin Barcelonaa löytyy hiihtokeskuksia eli Cerler on monelle varmaan liian pitkän ajomatkan päässä.

Cerler

Cerler

 

Totta kai kävimme laskettelemassa, hyvä sää kun oli. Pieninkin tulee jo auraamalla vakaan varmasti pitkiäkin rinteitä alas, Isosisko menee jo omia polkujaan hurjaa vauhtia alas, jossa sitten odottelee meitä hitaampia. Minä taidan kohta olla perheen hitain laskija.

Cerler

Cerler

Cerler

 

Pikkusisko halusi päästä koiravaljakon kyytiin, ja niin me mentiin. Olipa hurjaa menoa, on noissa koirissa kyllä energiaa ja vauhtia!

Cerler

 

 

Olimme vuokranneet huoneiston Prados de Velarta – nimisestä huoneistohotellista ja hyvin mahduttiin. Kokkailimme itse pikkukeittiössä ja nukuimme kuin tukit hiljaisessa asunnossa. Oikea rentoutusloma oli tämä, kyllä sielu ja mieli lepäsi!

Cerler

Cerler

Cerler

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.