Yleinen

Puistokävelyä potilaan kanssa

Täällä voidaan jo paljon paremmin!

Maanantaina lääkäri antoi meidän selkäleikkauspotilaallemme luvan alkaa elää normaalisti, tosin ilman enduropyöräilyä, hyppyreitä ja muuta rytyytystä, ja niinpä heti tiistaina lähdimme pitkälle rauhalliselle kävelylle Ciutadellan puistoon. Köpöttelimme käsikynkkää ympäri puistoa kuin vanha pariskunta, joka me toki taidamme jo ollakin.

Ciutadella

 

Monta viikkoa kotiarestissa olleen miehen havaintojen perusteella talvi on hieman edennyt marraskuun lopusta, vaikka täällä hyvin lämmin joulukuu on ollutkin. Täällä on joku ihmeellinen lämpöaalto ja koko viikon on ollut parikymmentä astetta lämmintä. Talvitakki on liikaa, mutta kyllä varjopaikoissa tuntee, että ei ole enää kesä.

Ciutadella

 

Ciutadellassa oli useita koululaisryhmä ja paljon ranskalaisia kameroiden kanssa. Nurmialueilla lojui kaveriporukoita ja ja puiden väleihin oli viritelty slacklineja. Aurinko lämmitti ihanasti ja heitti pitkiä varjoja ja vihreät papukaijat mekastivat palmuissa. Tunnelma oli aika erilainen kuin lapsuuden joulukuisissa ulkoiluissa!

Onneen ei kyllä vaadita paljon, ja joskus siihen riittää vain kävely puistossa aurinkoisena päivänä. Hieno päivä monin tavoin!

puistokävelyä

 

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

 

2 thoughts on “Puistokävelyä potilaan kanssa

  1. Kiva kuulla että potilas pääsee jo kävelemään 🙂 Täälläkin on ollut suhteellisen lämmintä mutta tänään on kunnon talvipäivä;satanut,ukkostanut ja ollut kylmempää lähes koko päivän.

  2. Luin Suomen uutisista, että sinne olisi tulossa joulun aikaan joku lämmin ilmamassa etelästä. Olisikohan se sitten tämä, joka meitä etelän ihmisiä nyt lämmittää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.