Barcelona, Tapahtumat

Game of Thrones -näyttely Barcelonassa!

Winter is coming – ja tuleva talvi toi tullessaan Game of Thrones -näyttelyn Barcelonaan! Game of Thrones: The Touring Exhibition aloitti lokakuun lopulla maailmanvalloituksensa Barcelonasta ja täältä se jatkaa matkaansa johonkin, en tiedä minne, sillä se ei käy näyttelyn nettisivuilta ilmi. Barcelonassa näyttelyyn voi kuitenkin tutustua tammikuun 7. päivään saakka, ja jokaisen sarjan seuraajan kannattaa se käydä katsomassa!

Game of Thrones

 

Näyttelyssä on esillä monenlaista sarjaan liittyvää esineistöä: yksityiskohtaisia asuja, aseita ja sarjaan olennaisesti liittyviä tavaroita. Esineiden yhteydessä on tietysti infotekstit ja halutessaan voi lipunmyynnistä vuokrata myös kuulokkeet ja kuunnella tarinoita sarjan tapahtumista. Kohtauksia sarjasta näkyy myös usealla screenillä, ja sukupuut ja muu olennainen tieto löytyy selkeästi tauluilta.

Game of ThronesGame of ThronesGame of ThronesGame of ThronesGame of Thrones

 

Näyttelyn lopuksi vastaan tulee myymälä, josta fanit voivat ostaa t-paitoja ja muuta sarjaan liittyvää rekvisiittaa mukaansa muistoksi, ja halutessaan voi (maksua vastaan tietysti) otattaa kuvan itsestään joko lohikäärmeen selässä tai Iron Throne -valtaistuimella.

Game of ThronesGame of Thrones

 

Game of Thrones -näyttely sijaitsee Barcelonan merimuseon, Museu Maritimin upeissa puitteissa, korkeiden holvikaarien alla. Sisäänkäynti Game of Thrones -näyttelyyn on eri kuin varsinaiseen merimuseoon, sillä näyttelyyn mennään Plaça les Drassanesin puolelta, ja myös lipunmyynti on täällä. Ei huolta, sisäänpääsyä ei voi olla huomaamatta, sillä kyltit on isot ja jonottajia ja kuhinaa saattaa olla jopa arkipäivänä. Sisäänpääsymaksu on aikuiselta arkipäivinä 17 euroa, viikonloppuisin 20 euroa.

Lisätietoa näyttelystä löytyy sen omilta nettisivuilta.

Game of Thrones

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.