Eurooppa, Käydyt maat, Suomi

Hei Suomi!

Täällä pakkaillaan Suomea varten. Helsinki ja Lohja, täältä tullaan! Lapset jatkavat vielä Etelä-Suomesta matkaa Lappiin, joten aika paljon pitää saada laukkuihin mahtumaan. Ilmeisesti ihan sortseilla ja uikkareilla ei tarkene… Suomen ihanat, epävakaiset kesäsäät!

Odotettavissa on saunomista, karjalanpiirakoita, pullaa ja asioiden hoitamista. Suomireissut ovat aina täyteen buukattuja: tällaisella muutaman päivän reissulla pitää tankata Suomitunnelmaa koko vuoden tarpeiksi. Tämä saattaa olla tämän vuoden ainoa Suomen reissuni (ellei sitten tehdä tyttöjen reissua Helsinkiin syksymmällä, toivottavasti!), joten neljässä päivässä pitää ehtiä tekemään paljon asioita. Ensi vuonna yritän viettää enemmän aikaa kotimaassa, ainakin haluan käydä ihan kotikonnuilla saakka ja nähdä äitiä ja iskää!

Barcelonalaisesta juhannuksestakin selvittiin. Oltiin kotona ja kuunneltiin kolmatta maailmansotaa pitkälle yöhön. Täkäläiset tykkäävät raketeista ja paukuttelusta… Nyt on perhe uimassa ja minä jatkan pakkailua. Adéu!

Hei Suomi

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

6 thoughts on “Hei Suomi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.