Suomi

Kävelyreitin varrelta – Helsingin Herttoniemenranta

Aina, kun olemme harkinneet paluuta Suomeen, on ykkösvaihtoehtona ollut Helsinki ja ennen kaikkea kantakaupunki. On ollut ihan selvää, että mihinkään lähiöön tai kaukaiseen kaupunginosaan emme ikinä muuta, paikkaan, jossa kaksi autoa olisi välttämättömyys, paikallisbussit kulkisivat miten sattuu ja maitopurkkiakin pitäisi lähteä hakemaan pitkän matkan päästä. Toinen vaihtoehto olisi asua ihan maalla, luonnonhelmassa, mutta mahdotontahan se kai olisi, koska työhommat tuskin onnistuisivat.

Syyskuinen Herttoniemenranta muutti vähän mielipidettäni. Eihän se olisi hullumpaa asua seitsemän kilometrin päässä Helsingin keskustasta, metrolinjan varrella meren rannalla. Läheltä löytyisi paitsi palvelut myös puistoalueita ja uimaranta.

Sekä ilta- että aamupäiväkävelyt rannassa ja läheisessä Herttoniemen kartanon puistossa olivat kivoja, ja kännykän kamera lauloi. Nättiä, eikö totta?

Herttoniemenranta

Herttoniemenranta

Herttoniemenranta

Herttoniemenranta

Herttoniemenranta

Herttoniemenranta

Herttoniemenranta

Herttoniemenranta

Herttoniemenranta

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

2 thoughts on “Kävelyreitin varrelta – Helsingin Herttoniemenranta

  1. Helsingissä on ihan mukavasti merellistä tunnelmaa. Enemmänkin voisi tosin merellisyys näkyä vaikka kauppatorilla, siellä ne matkailijat liikkuvat. Lokkeja on kyllä jo nyt tarpeeksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.