Barcelona, Outdoors, Rantaelämää

Ihanat surffarit rannalla (Barceloneta)

Maanantaina kävelin rannalle kamerani kanssa. Matkalla ripsi vettä, mutta kun pääsin perille, aurinko kurkisti pilvien välistä. Taivaanranta näytti jopa dramaattiselta, myrsky teki tuloaan.

Surffarit

 

Tykkään rannasta ja Barcelonetasta paljon enemmän näin sesongin ulkopuolella. On väljempää ja tunnelma on rennompi kuin kesän kuumina päivinä, jolloin meno on levotonta ja ranta tupaten täynnä turisteja. Tänään vesiraja oli paikoitellen täynnä surffareita. Jos olisin tiennyt,että heitä on siellä niin paljon, olisin ottanut paremman objektiivin mukaan. Nyt mukana oli vain kaikista kevein linssi. Jokunen hassu lomalainen oli kylmästä säästä huolimatta uimassa, meitä hiekalla tallustelevia oli enemmän.

Surffarit

Surffarit

Surffarit

Surffarit

Surffarit

Surffarit

Surffarit

 

Kun jätin surffarit taakseni ja jatkoin matkaani sisämaahan, alkoi taas sataa vettä. Kerrankin oli ajoitukseni siis kohdallaan!

 

Surffarit

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

8 thoughts on “Ihanat surffarit rannalla (Barceloneta)

  1. Käytiin tyttären kanssa pari-kolme vuotta sitten purjelautailukurssi. Pitäisi ostaa oma lauta, että pääsisi lautailee, talvella siihen on paremmat kelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.