Barcelona, Elämän pienet ilot, Ravintola

Jälleen vietnamilaista (La Vietnamita)

Meillä oli rakkaita vieraita Suomesta, ja teimme vaikka mitä! Kävimme mm. kokeilemassa La Vietnamita -ravintolan suklaamuseon kupeessa. Barcelonasta löytyy kaksi saman ketjun ravintolaa, Bornista ja Graciasta, ja nyt tosiaan kävimme Bornissa.

Ravintolalla on kiva konsepti: täytät tilauslapun ovenpielessä, maksat ja sen jälkeen odotat, että kokki huutaa nimelläsi annoksen olevan valmis. Tässä vaiheessa voi repiä huonoa huumoria keksityillä nimillä… Ruokailun lopuksi viet itse ruokailuvälineet tiskattavaksi.

La Vietnamita

 

Me kokeilimme mahdollisimman monta eri annosta, sekä pysyvältä listalta että päivän erikoisista. Ruokalista on hyvin suppea, mutta oletan ja toivon, että päivän erikoiset vaihtuvat usein. Minä olin himoinnut kesäkääryleitä jonkin aikaa, ja tilasimme niitä sekä rapu- että lihatäytteellä.

Erityisesti päivän erikoiscurry kanalla maistui kaikille, ja muutkin annokset olivat isoja ja ihan hyviä, eivät tosin mitään makunystyröitä räjäyttäviä.

La Vietnamita

 

Olen kyllä aivan hurahtanut vietnamilaisiin makuihin, itse asiassa Samppa on juuri nyt hakemassa take awayta tästä ravintolasta. Tuoreus ja raikkaus yhdistettynä tuoksuviin yrtteihin sopivat täydellisesti näihin kuumiin kesäpäiviin. Kaapistammekin löytyy nyt kalakastiketta, riisinuudeleita ja -paperia ja pähkinöitä, jos vaikka itse innostuisi ja ehtisi kokkailemaan!

Ravintola löytyy osoitteesta Carrer Comerc 17.

 

La Vietnamita

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

2 thoughts on “Jälleen vietnamilaista (La Vietnamita)

  1. Vietnamilaista voisi kokeilla joskus, heillä varmaan / toivottovasti on myös kasvisvaihtoehtoja.

    Teilläpä on ollut jänniä suunnitelmia mahdollisen muuton suhteen!

  2. Juu, enimmäkseen ruoka on kasvisruokaa, tuoreista kasviksista vieläpä! Hyvää…

    Espanjan aurinko voitti Saksan tehokkuuden ainakin tällä kertaa! Vielä jokunen vuosi ollaan täällä varmasti, mietitään sitten uudelleen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.