Barcelona, Elämän pienet ilot, Gluteeniton, Yleinen

Gluteeniton leipomo Barcelonassa!

Pieni, nopea uutistiedote: Vihdoinkin meillä täällä Barcelonassa on leipomo, joka tarjoaa pelkästään gluteenittomia tuotteita! Kyllä tätä on odotettu, ja nyt täytyy vain toivoa, että ihmiset löytävät tämän pienen kahvila-leipomon eikä tarina tyssää heti alkuunsa.

Gluten free Barcelona

 

Kävin tutustumassa vasta-avattuun leipomoon kaverini kanssa ja totta kai meidän piti testata pari leivosta. Minun suklaakakkuni oli ihanan täyteläinen, mutta kaverin täytetty mansikka-macaron-leivos vei voiton. Kun vielä kahvikin oli hyvää, niin voin hyvin kuvitella, että käyn täällä monesti toistekin (enkä todellakaan mahdu enää ensi kesänä uikkareihini!). Ja kuten leipomoista yleensä, täältä voi ostaa leipää ja pullaa myös kotiin vietäväksi.

Gluten free Barcelona

Gluten free Barcelona

 

Jansana löytyy Eixamplesta osoitteesta C/ Balmes 106, C/ Provençan kulmasta. Käykää kohtalotoverit kokeilemassa ja kertokaa sitten, mitä pullaa minun kannattaa seuraavaksi kokeilla!

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

4 thoughts on “Gluteeniton leipomo Barcelonassa!

  1. Kiitos tästä! Ollaan tulossa toukokuussa 6-v:n ja miehen kanssa Barcelonan Münchenistä pariksi päiväksi – pitää ehdottomasti testata (täällä pitää tietää tarkemmin, mitä voi syödä, onneksi asun ihan ”gluteenittoman taivaan” vieressä, eli Etelä-Saksan gluteenittomien tuotteiden varastomyymälän vieressä). Schnizeliäkin täällä saa gluteenittomana (tosin vain yhdestä paikasta).

    1. Voi Munchenistakö löytyy gluteenitonta! Kävimme siellä joku vuosi sitten ja aika huonosti löysin ruokapaikkoja, vaikka etukäteen etsin netistä. Yhdestä vegaaniravintolasta tosin sain tosi hyvää ruokaa eli ei ihan nälissään tarvinut olla :). Tervetuloa Barcelonaan, täältä kyllä löytyy ruokapaikkoja meillekin!

    1. Toivottavasti ostavat asiakkaat löytävät tämänkin kahvilan, ettei ihan heti lopettaisi. Se kun on erikoispuodeilla paha tapa… Parhaani mukaan olen yrittänyt tukea tätä paikkaa (ja sen huomaa vyötäröllä ;))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.