Elämän pienet ilot, Espanja, Eurooppa, Katalonia, Käydyt maat, Ravintola

Juhannus pienissä häissä Costa Bravalla

Suomalaista juhannusta vietettiin lauantaina häiden merkeissä, tosin hyvin kansainvälisellä porukalla. Espanjalainen juhannusjuhlintahan on vielä edessä alkuviikosta.

Nyt kuitenkin kokoonnuimme ystäväporukalla juhlistamaan Melin ja Gregin avioliittoa Palamókseen, ravintola La Malcontentaan. Ravintola on viiden tähden hotellin yhteydessä ja näin ollen ravintolakin on erinomainen. Ihana paikka! Tosin meillä oli pientä hämminkiä varauksen kanssa, eikä ravintola ollut pyynnöstä huolimatta varautunut ison seurueemme tuloon, mutta saimme lopulta kuitenkin ruokaa. Ja voi kuinka söimmekään hyvin! Alkupaloja, joita oli useita, tuli pöytään tasaiseen tahtiin ja pääruoaksi valitsemani possunposki oli todella hyvää.

Pienissä häissä

Pienissä häissä

Pienissä häissä

Pienissä häissä

Pienissä häissä

 

Ravintolasta menimme ystävien viikonlopputalolle uimaan ja istumaan iltaa. Lapsillehan tuollaiset pitkät lounaat ovat monesti kidutusta, mutta uima-allas ja puutarha pelastivat päivän. Uima-altaassa olisi jaksanut loiskutella loputtomiin.

Pienissä häissä

Pienissä häissä

Pienissä häissä

Pienissä häissä

 

Olimme vasta myöhään yöllä kotona, lapset nukahtivat auton takapenkille. Koko matkan haaveilimme, että jospa meillä vielä joskus olisi oma loma-asunto kaupungin pölyjen tavoittamattomissa… Ehkä joskus. Siihen asti toivomme, että jatkossakin meitä kutsutaan kylästelemään, ja ties vaikka joskus toistekin saisimme viettää juhannuksen pienissä häissä!

Pienissä häissä

Pienissä häissä

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.