Elämän pienet ilot, Ravintola

Kahvila kuin sirkus (Pudding)

Isosisko lentää parhaillaan bestiksensä kanssa Saksaan viettämään tyttöjen viikonloppua! Ihan kahdestaan eivät pikkutytöt sentään lähteneet reissuun, isät ovat esiliinoina matkan ajan. Isien läsnäolosta huolimatta tyttöjen mielestä kyseessä on ensimmäinen yhteinen maailmanvalloitus ja intoa puhkuen he lähtivät iltapäivällä lentokentälle, itse pakattujen reppujen kanssa (mitähän vaatetta meidänkin esiteini oli reppuunsa tunkenut, ei mitään tietoa).

Pikkusiskoa harmitti, kun hän ei pääse mihinkään, vaan joutuu olemaan äidin kanssa kotona, joten lohdutukseksi kävimme testaamassa Pudding-kahvilan Pau Clariksella. Pudding mainostaa olevansa ”1st teen coffee place” ja varsin nuorekas tunnelma paikassa olikin, tyyliin Liisa kohtaa sirkuksen ihmemaassa.

Pudding

 

Näin perjantai-iltana koulun jälkeen paikassa oli kuhinaa, varsinkin alakerrassa, joka on enemmän pienille lapsille suunniteltu. Alakerrassa on kirjoja, pelejä ja mukavat nojatuolit vanhemmille. Yläkerta on vähän hillitympi, sinne voinee mennä kahville ihan aikuisetkin.

Pudding

 

Pikkusisko halusi mansikkakakkua, joka oli niin iso, että osa jäi syömättä. Ilmeisen hyvä silti, itse en sitä maistanut. Tilattu mansikkamehu oli itse asiassa mansikan ja banaanin makuinen pirtelöjuttu, tosi hyvä eikä liian makea. Itse otin vain cafe con lechen, ihan perus.

Pudding

 

Kahvilassa tarjoillaan myös brunssityyppistä aamupalaa, pitänee joskus käydä kokeilemassa.

Pudding

 

Hienoa, kun on näitä hieman erilaisia kahviloita tarjolla. Meillä lapset ovat tottuneet kahviloissa istuskeluun ja osaavat käyttäytyä, mutta silti on mukavaa, että vaihteeksi voimme mennä johonkin tällaiseen lasten visuaalista silmää miellyttävään kuppilaan. Varmasti toistekin löydämme itsemme täältä, kiva konsepti kaiken kaikkiaan.

Kahvila löytyy osoitteesta C/ Pau Claris 90.

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.