Barcelona, Ravintola

Kahviterapiaa (Caelum Barcelona)

Tällä viikolla olen kulkenut kahvilasta toiseen tapaamassa kavereita. Kaikki ovat aina niin mahdottoman kiireisiä, että kahvila- tai lounastreffit on todettu parhaimmaksi keinoksi vaihtaa kuulumisia.

Yhtenä päivänä istuin pitkän tovin tsekkikaverini kanssa Caelumissa, vanhassa kaupungissa lähellä katedraalia. Caelumin leivostarjonta on runsas, ja minäkin himoitsin niitä, mutta mitään gluteenitonta ei ollut tarjolla. Cafe con leche riitti kuitenkin ihan hyvin.

Caelum (latinaa, suomeksi taivas) on yksi Barcelona klassikkokahviloita. Se ei ole mikään edullinen paikka, mutta kaunis ja melko viihtyisäkin. Me istuimme katutasossa, mutta alakerrassa olisi ollut kivan tunnelmallinen kahvittelukellari. Kahvilassa on vähän sellaista keskiaikafiilistä, joka sopii vanhan kaupungin kahvilalle. Kahvilassa on myynnissä monenlaisia herkkuja kotiinkin viemisiksi, ja osa niistä tulee kuulemma lähialueiden luostareista. Löytyisiköhän täältä jotain joululahjaideoita…

Kahvila löytyy osoitteesta C/ de la Palla 8.

Caelum

Caelum

Caelum

Caelum

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

7 thoughts on “Kahviterapiaa (Caelum Barcelona)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.