Barcelona, Nähtävyydet

Kirpputorilla (Encants)

Tällä viikolla kävin ensimmäistä kertaa uusitulla Encants Vells- eli Fira de Bellcaire -torilla. Ero entiseen on huima. Ennen kyseiset markkinat olivat kokonaan paljaan taivaan alla tavaroiden ollessa maassa, ja paikka oli kaikinpuolin parhaat päivänsä nähnyt. Viime syksynä valmistunut moderni ja kiiltäväkattoinen markkinapaikka on ihan eri tasoa: siisti, hyvin organisoitu ja mikä parasta, polttava aurinko ei paahda ostoksia tehdessä päähän. Ruokaakin on tarjolla entistä paremmin, tosin en tutustunut ollenkaan ruokapaikkoihin.

Torilta löytyy tavaraa laidasta laitaan: ylihalpaa vaatetta ja kenkää, kankaita metreittäin, rihkamakoruja, vanhoja tauluja, kylpyhuoneen hanoja ja suihkuja, antiikkituoleja, vanhoja kirjoja… Ihan kaikkea. Suurin osa on krääsää, mutta ehkä siellä seassa olisi jotain arvokastakin. Saatat löytää täältä myös varastettua omaisuuttasi, you never know!

Markkinat ovat auki maanantaina, keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina, yhdeksästä iltakahdeksaan. Metropysäkki Glories on lähin, ratikallakin pääsee.

Encants

Encants

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

4 thoughts on “Kirpputorilla (Encants)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.