Yleinen

KISS – 40th Anniversary Tour!

Suomen juhannus on takana, Espanjan vielä edessä. Meidän viikonloppumme huipentui Palau Sant Jordissa kauan odotettuun konserttiin, kun KISS veti Barcelonassa 40-vuotisjuhlakiertueen keikkansa!

KISS

 

Kävimme katsomassa Kissiä jo vuonna 2010 heidän Sonic Boom -kiertueellaan, mutta silloin pikkutytöt eivät päässeet mukaan. Tällä kertaa tytöt eivät olisi jääneet kotiin mistään hinnasta, vaan koko perheen suosikkibändiä lähti katsomaan koko kööri. Tyttöjen ensimmäinen rokkikeikka, oujee!

Koska lapset ovat alaikäisiä, meidän piti ovella kirjoittaa vastuuvapautuslomake eli ilmoitimme olevamme tietoisia siitä, että keikalla saattaa olla lapsille sopimatonta sisältöä ja että me olemme vastuussa lapsistamme. Muuten lapset ovat keikoille tervetulleita, ja täälläkin näkyi lastenrattaita, perheitä ja monen ikäistä tenavaa. Ja melkein kaikilla maskit naamalla, niin meilläkin. KISS on muillekin koko perheen juttu!

KISS

 

Näissä kahdessa käymässämme keikassa oli hyvin paljon samaa, tosin tämänvuotinen oli paljon lyhyempi. Vuonna 2010 sedät soittivat 25 biisiä, tällä kertaa vain 17. Meiltä jäi tällä kertaa kuulematta ainakin klassikko Crazy Nights eikä tällä kertaa saatu kuulla yhtään rauhallisempaa biisiä. Tytöt odottivat kovasti suosikkiaan Bethiä, mutta sitä ei kuultu. Isosisko oli kuitenkin ihan supertyytyväinen ja vaikuttunut konsertista ja etenkin hyvin hämmästynyt siitä, kuinka paljon Paul Stanley jutteli yleisölle. Hienoa vuorovaikutusta ja yleisö oli täysillä mukana!

Pikkusiskolle meteli oli korvatulpista huolimatta liikaa ja niinpä minä kuuntelin hänen kanssaan suurimman osan keikasta ulkoa terassilta. Ainoastaan parhaimpien biisien aikana – I Was Made For Lovin’ You, Lick It Up, Rock And Roll All Nite ja mitä näitä on – menimme sisälle rokkaamaan. Itse asiassa itsekin tykkäsin enemmän tämmöisestä haahuilusta ja jaloittelusta kuin paikallaan istumisesta ja luulen, että meillä oli paremmat bileet kuin Isosiskolla ja isällään, jotka katsoivat keikan koko ajan samasta paikasta.

KISS

KISS

KISS

KISS

KISS

 

Tästä on hyvä aloittaa kesäloma, joka alkoi siis nyt! Hieno kokemus, mahtava keikka!

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

 

4 thoughts on “KISS – 40th Anniversary Tour!

 1. Itse olen ollut KISS-fani koko ikäni ja jokusen kerran ne on tullutkin nähtyä livenä. KISSin konserteissa on aina hienoa katsoa nappuloita, jotka on vanhempien matkassa maskit maalattuna kasvoille 🙂

  Mites sedät jaksoi heilua lavalla? Itse alan olemaan pikku hiljaa sitä mieltä, että nämä 80-luvun suosikkibändit on parhaat päivänsä nähneet lavalla. Parhaat nautinnot alkaakin saamaan siitä, kun kuuntelee levyjä kotosalla. Paitsi tietysti kesällä mökillä kavereiden kanssa, kun kuunnellaan pihalla C- kaseteilta vanhoja suosikkibiisejä…

  Detroit Rock City!
  -Kohteena maailma / Rami

  1. Mietittiinkin sitä, että onko lyhyempi keikkasetti seuraan seurausta pappojen korkeammasta iästä! Jännä nähdä, kuinka kauan sedät vielä jaksaa heilua. Kun liput tulivat talvella myyntiin, ostimme ne välittömästi, koska mistä sen tietää, vaikka tämä olisi once in a lifetime -mahdollisuus meidän Kissiä fanittaville lapsillemme. Hieno show!

 2. Ihana kun kävitte koko perheen voimin! Mekin käytiin jotain 5 vuotta sitten tyttöjen kaa Nightwishin konsertissa, se oli myös heille ensimmäinen suurempi konsertti. Tuolla Palau Sant Jordissa kävimme miehen kanssa vuosi-pari sitten taas kuuntelemassa Rammsteinia, oli upea konsertti vaikka paikan akustiikka oli vähän huono mielestäni.
  ps. Sinusta oli tosi hieno kuva Facessa! 😀

  1. Hahhaa, vähän piti yrittää löytää rokkiasennetta :D. Ja joo, akustiikka ei ollut paras mahdollinen ja volyymit oli tietenkin täysillä. Terassilta kuuli biisit paljon paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.