Elämän pienet ilot, Ravintola

Kuppiloissa

Kun kissa on pois niin hiiret hyppivät pöydillä, ja kun lapset on pois niin vanhemmat hyppivät baareissa.

Lapset ovat tosiaan nyt pari yötä koulun kanssa leirillä. Koska vapaaillat ovat erittäin harvinaisia, lähdimme tietysti eilen lasillisille ja syömään kavereiden kanssa, joiden lapset myös olivat samalla leirillä. Tädit ja sedät jaksoi heilua pitkälle yöhön!

Cervecería Moritz on vanha Moritz-olutmerkin tehdas kaupungin keskustassa, Ronda Sant Antonilla. Tehtaasta on remontoitu uniikki ravintola, jossa on mukava istua iltaa. Ruokaa en voi suunnattomasti kehua, se ei ole mitenkään erikoista ja hinnoittelukin on yläkanttiin, mutta tunnelman takia menemme varmasti uudelleenkin. Menussa oli hyvin merkitty gluteenittomat vaihtoehdot ja sainpa jopa hyvää leipääkin. Olutkin kelpasi kanssaruokailijoille. Ravintolan yhteydessä on tyylikäs kauppa, josta voi ostaa vaikka tuliaisia mukaansa.

Kuppiloissa

Kuppiloissa

 

Moritzissa venähti pitkään ja koska oli arki-ilta menimme käväisemään vain pikaisesti, ennen sulkemisaikaa, läheisessä Els Sortidors del Parlament -baarissa, Carrer Parlamentilla. Alueella on paljon trendikkäitä kuppiloita, mutta näin keskiviikkoiltana siellä oli rauhallista. Nimenomaan Carrer Parlament  -katu on kovasti hip ja in, ja se on täynnä tyylikkäitä baareja ja kahviloita. Me otimme vain lasilliset vermuttia, koska siitä oli tullut illan mittaan puhetta ja kuulemma Els Sortidorsin vermutti oli hyvää. Olihan se!

Kuppiloissa

Kuppiloissa

Ei olisi minusta enää yöeläjäksi, mutta olipas vain hauska ilta!

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.