Bloggaus, Yleinen

Mitä meille kuuluu? – Kuulumisia flunssapäivän ratoksi

Terveiset sohvalta! Flunssa iski pahemman kerran päälle ja täällä sitä istutaan pitkästyneenä kotona, kauniina ja aurinkoisena torstaipäivänä. Joutessani selasin blogin postauksia taakse päin ja huomasin, että en ole kuukausiin kertonut meidän ihan tavallisia kuulumisia. Toki se on ihan tietoinen valinta, matkablogista kun on kyse, mutta kun en nyt jaksa keskittyä kunnon postausten tekemiseen (minulla on 67 postausta odottamassa viimeistelyä, hups) niin tässäpä meidän ihan arkisia kuulumisia!

Arki on palannut melkolailla normaaliin uomiinsa. Samppa on palannut töihin jo aikapäiviä sitten ja viime viikolla hän sai luvan alkaa harrastaa vähän vauhdikkaampia lajeja, kuten laskettelua ja maastopyöräilyä. Toipumistahti marraskuisesta selkärangan murtumisesta on ollut siis huiman nopea! Viime viikonloppuna perhe, minua lukuunottamatta, kävi jo mäessä Masellassa ja tänäänkin on kuulemma ohjelmassa iltapyöräilyä. Hullu mies. Työreissut eivät ole vielä alkaneet pyöriä ja mielenkiinnolla odotellaan, mitä lentokenttien turvatarkastuksissa tapahtuu, kun mies tulee sinne selkä täynnä metallia. Saattaa laitteet hieman piippailla!

DSC_0788

 

Nyt kun toinen perheen aikuisista saatiin kuntoon, niin eiköhän minun kroppani alkanut jumittaa. Jalkaa särkee ja niska- ja päänsärky vaivaa taas. Ensi viikolla alkaa fysioterapia ja öiseen narskutteluun ja hampaiden kiristelyyn löytyi apu hammaslääkäriltä. Minulla on paha tapa vältellä lääkärissä käyntiä ja nytkin lykkäsin lääkärille menoa ihan liian pitkälle. Tyhmästä päästä kärsii todellakin koko kroppa. Nyt kuitenkin hartaasti toivon saavani itseni kuntoon, jotta kesällä pääsen pidemmille vaelluksille ja muutenkin vähän liikkeelle. Jalkasärky on hidastanut sen verran menoa, että ellen pian pääse lenkille sulattamaan talven mittaan syötyjä herkkuja, ei ensi kesänä tarvitse juuri bikineissä kekkuloida…

Mukulat voivat hyvin. Murrosikää meinaa vähän pukata päälle eli siinäkin voi olla yksi syy päänsärkyihini… Tuollaiset esiteinit ovat niin tarkkoja yksityisyydestään, että enpä uskalla kertoa heidän kuulumisiaan sen tarkemmin, mutta hyvin he voivat ja kovasti odottavat pääsiäislomaa!

Canet de Mar

 

Matkablogista kun kuitenkin on kyse, niin tulevista reissuista sen verran, että loppukesän New Yorkin reissua olemme miettineet kovasti. Lennot on ostettu, ja tässä yritämme päättää, että pysymmekö NYC:issä kaikki kymmenen päivää vai lähdemmekö roadtrippailemaan. Jaksaisimmeko ajaa peräti Kanadaan, Torontoon, jossa meillä on useampiakin tuttuja vai olisiko Pennsylvanian maaseudut kiinnostavia? Eiköhän aika New Yorkissakin kuluisi mukavasti, etenkin kun tämä on lapsille ensimmäinen kerta, mutta toisaalta reilu viikko on melko pitkä aika olla paikallaan. Myös majoitus on NYC:issä aivan järjettömän hintaista eli sekin vähän kallistaa vaakakuppia maaseutumatkailun puolelle. No, reissuun on vielä aikaa ja sitä ennen on luvassa ainakin Provencea, Lontoota ja ehkä Suomea eli riittää suunniteltavaa ja kivaa odotettavaa!

Nämä tämän postauksen kuvat on muuten otettu muutama viikonloppu sitten, kun ajelimme Canet de Mariin tarkoituksenamme tutustua Game of Thrones -sarjan kuvauspaikkoihin. Santa Florentina -linnassa kuvattiin viime vuonna kohtauksia sarjan kuudennelle tuotantokaudelle, ja olisimme enemmän kuin mielellämme tutustuneet kauniiseen linnaan. Linnaan ei kuitenkaan päässyt ja vähän jäi epäselväksi, että pääseekö sinne tutustumaan ollenkaan. Canet de Marin turisti-infokin sattui olemaan kiinni eli heistäkään ei ollut apua. Mikäli sinne pääsee tutustumaan, niin aivan varmasti joku päivä sinne menemme ja tuuttaan sen jälkeen postausta tulemaan!

 

Ja blogin kuulumisista sen verran, että vihdoinkin sain päivitettyä blogini myös Bloglovin’in puolelle. Itse tykkään seurata blogeja sitä kautta eli suosittelen tutustumaan (ja laittamaan tämäkin blogi seurantaan), jos Bloglovin’ ei vielä ole tuttu! Blogeja on nykyään niin paljon, että niiden omien suosikkienkin seuraaminen on aika mahdotonta, mutta Bloglovin’ helpottaa kovasti kärryillä pysymistä ja uusien postausten bongailua. Kannattaa tutustua!

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/barcelonankoti), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.