Yleinen

Lähes pahinta mitä kotona voi tapahtua!

Hei! Tarkoitus oli tehdä seuraava viikko ihania aurinkoisia postauksia Andorrasta, mutta meitä odotti kotona tämä näky

Lähipäivät menevät siis vakuutusyhtiön kanssa tapellessa, uusia astioita ostaessa (kaikki meni sirpaleiksi), lapsia lohduttaessa ja henkisiä haavoja nuollessa. Stay tuned…

Keittiöonnettomuus

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

31 thoughts on “Lähes pahinta mitä kotona voi tapahtua!

  1. Onni onnettomuudessa, ettemme olleet kotona! Kaapit näyttivät olleen osin muovikiinnikkeillä seinässä kiinni ja ne muovit nyt sitten antoivat periksi. Ihan älytön idea alunperin laittaa painavat kaapit kaakeleihin kiinni muovisilla palasilla, haloo…

  2. No se on varmaan ollut rakentajalle aikanaan se halpa ratkaisu… Mutta ihan jarjetonta toimintaa!! Toivottavasti paasette vakuutusyhtion kanssa yhteisymmarrykseen korvauksista ja saatte tilalle entista ehomman keittion ja no-limits osto-oikeuden Arabialle 😉

 1. Ei voi olla totta! No toivottavasti vakuutus korvaa kunnolla ja pääsette päivittämään astiakokoelmaa paremmilla mielin. Tsemiä!
  Yks Aino eikaitaas.wordpress.com

  1. En hirveästi luota vakuutukseen, vaikka sen periaatteessa pitäisi tämä korvatakin. Eiköhän ne yritä parhaansa mukaan löytää porsaanreikiä. Fingers crossed kuitenkin, toivottavasti ne edes jotain korvaa!

 2. Hyvänen aika sentään! Onneksi tosiaan ette olleet kotona, johan tuosta rysähdyksestä olisi saanut sydärin. Pahimmillaan joku olisi sattunut alle!
  Miehen kanssa (joka on rakennusmies) täällä ihmetellään miten ne ovat noin heppoisesti olleetkaan kiinni. Kannattaa nuo vasemman puolen kaapit tarkistaa ja tyhjentää -ne tulevat varmaankin helposti myös alas!
  (ai niin ja onneksi ei tulleet tavarat vesihanan päälle -olisi voinut olla aika tulvatkin vielä koko kämpässä…) Tsemppiä remppaan!

  1. Kiitos! Tyhjensin kaikki kaapit, mutta silti lapset eivät vielä uskalla mennä keittiöön. Ihmettelen kyllä, että miten nuo kaapit oli kiinnitetty muovisilla osilla kaakeleihin kiinni. Naapureilla on sama systeemi ja he ovat tässä käyneet aika huolestuneina katsomassa tuhoa. Niin ja vesihana vain vääntyi, mutta ei luojan kiitos katkennut!

 3. Voi ei!!! Onneksi ette olleet kotona kuitenkaan. Onneksi se on vaan ”tavaraa”, vaikka ei paljon tossa tilanteessa lohduta. Toivottavasi pääsette vakuutusyhtiön kanssa yhteisymmärrykseen!

  Meillä tippui kotona sellanen Ikean perushylly vuosia sitten juuri pari tuntia ennen veljen ylppäreitä katetun juhlapöydän päälle. Onneksi ei vielä ollut ruokia pöydässä, mutta kaikki astiat meni pirstaleiksi.. mm. vanhempien 20v. vanhoja häälahja-astioita. Karmeaa!

  1. Eniten mua harmittaa tuo astioiden menetys. Siis toki harmittaa keittiökoneiden ja koko keittiön hajoaminenkin, mutta noissa astioissa oli niin paljon tunnearvoa, kun ne on kaikki vuosien mittaan meille Suomesta tulleet. Ja oli niillä rahallistakin arvoa, jota nämä espanjalaiset vakuutusmiehet eivät varmasti ymmärrä. Mutta onneksi tosiaan selvittiin ilman henkilövahinkoja, se on tärkeintä!

 4. Tyttärelleni tapahtui samanlainen juttu, kun hän asui Kiinassa. Siellä selitettiin, että kiinalaiset eivät omista niin paljon astioita kuin länsimaiset ihmiset. Tuollaista ei saisi tapahtua. Toivon, että onnettomus kääntyy jolklain tavoin parhain päin.

  1. En ollut ikinä ennen kuullut vastaavasta onnettomuudesta, mutta nyt sitten tuntuu, ettei tämä niin ainutkertaista olekaan :O. En tiedä uskallanko tulevassa remontissa laittaa ollenkaan yläkaappeja keittiöön…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.