Eurooppa, Käydyt maat, Tsekki

Lasten kanssa Prahassa: Lego-museo

Kävelimme eräänä hikisen kuumana iltapäivänä pitkin Prahan katuja ja tarkkasilmäiset Lego-hullumme huomasivat Lego-kaupan, jossa oli myös pieni museo. Koska lapset olivat kävelleet reippaasti koko päivän ja sisätiloihin teki koko porukan jo mieli, päätimme tuhlata 470 korunaa (vajaat 20 euroa) ja tutkia museon läpikotaisin.

Lego-museo on erikoistunut legoilun historiaan ja monta vanhaa sarjaa tuli vastaan. Meillä oli ammoisella 80-luvulla kotona Fabuland-legoja ja olisipa niitä vieläkin myynnissä. Ostaisin! Samppa löysi monta tuttua rakennussarjaa, niitä poikien juttuja.

Myös useita kuuluisia monumentteja oli ikuistettu Lego-versioiksi, näiden joukossa myös Prahan oma Kaarlensilta.

Lego Museo Praha

 

Meidän lapsemme rakastivat tätä museota! Kuulemma tämä oli melkein yhtä kiva kuin Tanskan Legoland, jossa kävimme viime kesänä. Ihan en kyllä allekirjoita tätä… Aikuisillehan tämä on aika, no jaa, hintaansa nähden vaatimaton, mutta mitäpä sitä ei tekisi pitääkseen lapset reissussa tyytyväisenä. Museokaupasta emme kuitenkaan suostuneet ostamaan ”muistoja”, pään sisäiset muistot olivat tällä kertaa tarpeeksi!

Museo löytyy osoitteesta Narodni 31.

Lego Museo Praha

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

1 thought on “Lasten kanssa Prahassa: Lego-museo

  1. Hyvä vinkki, kiitos! Me mennään pienten lasten kanssa lokakuussa ja jos sataa niin käydään täällä . Mukavaa viikonloppua! Terv. Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.