Espanja, Eurooppa, Katalonia, Käydyt maat

Lintuja, lintuja – Cim d’Àligues

Meillä on ollut kuukausia jääkaapin ovessa kavereilta saatu mainos lintupuistosta, ja olemme aina lykänneet sinne menoa syystä jos toisesta. Viime sunnuntaina halusimme kuitenkin johonkin ulkoilemaan ja päätimme sitten käydä tsekkaamassa tämän paikan, tulisipa ainakin jääkaapin oveen tilaa uusille lippusille ja lappusille.

Lintuja

 

Cim d’Àligues sijaitsee reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Barcelonasta, Sant Feliu de Codinesissa. Se on ikään kuin petolintujen tutkimus- ja suojelupaikka, jossa myös koululaisryhmät paljon vierailevat tutustumassa petolintujen elämään. Opastetulla kierroksella kuuli lintujen elämästä ja sen jälkeen oli lentonäytös (joka oli huomattavasti vaikuttavampi kuin maaliskuisella Andalusian lomallamme).

Lintuja

Lintuja

Lintuja

Lintuja

Lintuja

 

Aurinko alkaa olla taas polttava, mutta hätä keinot keksii. Sanomalehti on hyvää hattumateriaalia. Vielä kun muistaisi kuljettaa aurinkorasvaa aina mukana…

Lintuja

Lintuja

 

Petolinnut ovat valtavan kokoisia! Yksi lensi suoraan pääni päältä hipaisten hiuksia ja se oli aika kammottavaa. Lintupelkoinen Suppana-siskoni tykkäisi tästä paikasta… tai sitten ei, haha.

Lintuja

Lintuja

Lintuja

 

Seuraavalla kerralla varautuisin hyvillä piknik-eväillä päivään, nyt pärjäsimme kekseillä ja vedellä. On siellä ravintolakin eli ei nälissään tarvitse olla, vaikka eväät jäisikin matkasta.

Lintuja

 

Lintuja voi mennä katselemaan osoitteeseen Paratge del Pi Solitari, 08182 Sant Feliu de Codines. Ihan kiva kohde lasten kanssa!

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.