Barcelona, Rantaelämää

Lokakuista rantaelämää Barcelonassa

Lähdimme eilen pienelle kävelylle Poblenouhun, tarkoituksena ottaa urbaaneja kuvia tästä entisestä teollisuusalueesta, nykyään trendikkääksi muuttuneesta asuinalueesta. Aurinko paistoi ja lämmitti, masut olivat täynnä synttäriherkkuja ja intiaanikesä sai hyvälle tuulelle, eikä siitä kaupunkimaisten paikkojen kuvailusta tullut oikein yhtään mitään. Mentiin sitten rannalle ja sunnuntaikävely venähtikin monen tunnin mittaiseksi. Pitkä, kuuma Barcelonan kesä, suuri sydän sille!

Alla muutama aurinkoinen kuva. Tältä näytti Barcelona lokakuussa 2014, ainakin eräänä kauniin kesäisenä päivänä. Näitä kuvia voin sitten talven kylminä päivinä katsella ja odottaa kesää!

Barcelona lokakuussa

Barcelona lokakuussa

Barcelona lokakuussa

Barcelona lokakuussa

Barcelona lokakuussa

Barcelona lokakuussa

Barcelona lokakuussa

Barcelona lokakuussa

Barcelona lokakuussa

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

6 thoughts on “Lokakuista rantaelämää Barcelonassa

    1. Kyllä tuo auringonlämpö on ihana, mutta jotenkin jo odotan niitä päiviä, kun on vähän huonompi sää. Nyt on vähän niin kuin paine lähteä koko ajan ulos, vaikka kotonakin kotihommat odottaisi 😉

  1. Hei! Kiitos paljon blogistasi! Olen saanut tosi paljon vinkkejä, olen nimittäin muuttamassa Barcelonaan! Oletko muuten kuullut sellaisesta Matkabloggaajat-sivusta? Blogisi sopisi sinne :-). Hasta luego! -mimi-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.