Yleinen

Myrskyn jälkeen

Ensinnäkin: Paljon kiitoksia kaikista myötätuntoisista viesteistä, puheluista ja muista <3. Ensijärkytys on jo ohi, lasinsirpaleet raivattu, vakuutusyhtiöön otettu yhteyttä ja ensimmäisiä keittiöremonttisuunnitelmia alettu piirrellä paperille. Eiköhän tämä tästä.

Tosiaan hiihtoviikonloppumme aikana keittiömme yläkaappi oli rysähtanyt alas, saaden aikaan järkyttävän sotkun. Kaikki rakkaat Suomesta tuodut astiani hajosivat, samoin kodinkoneet ottivat pahasti osumaa. Jopa kiviset pöytätasot halkesivat. Onni onnettomuudessa oli se, että vaikka vesihana vääntyi, se ei katkennut, kaasuliesi ei alkanut vuotaa ja ennen kaikkea emme olleet kotona! Voisi jopa sanoa, että myrskyn jälkeen on poutasää: saammehan nyt uuden keittiön!

En ole vielä oikein päässyt yli tästä meitä kohdanneesta onnettomuudesta, mutta tarve ajatella jotain muuta on suuri. Niinpä paneuden kohta bloggaamaan jostain iloisemmasta, vaikkapa siitä talvisesta lomastamme Andorraan, jonka aikana tämä keittiöonnettomuus sattui. Palataan!

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

68 thoughts on “Myrskyn jälkeen

  1. Hienoa, että ensijärkytyksestä on toivuttu, ja toivottavasti vakuutusyhtiön kanssa ei tule ongelmia! Ja todellakin nuo säilyneet vesi- ja kaasuputket ovat onni onnettomuudessa…

    Ihania nuo vuoret!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.