Käydyt maat, New York, USA

Ensitunnelmia New Yorkissa

Oikein aurinkoista sunnuntaiaamua! Täällä sitä vihdoinkin ollaan, New Yorkissa!

Olemme ehtineet jo kävellä Brooklyn Bridgen päästä päähän, käydä Staten Islandissa lautalla ja käyneet katsomassa 9/11 Memorialin, joka oli vasta työmaa, kun täällä viimeksi kävimme. Olemme myös vähän shoppailleet Century 21:ssä ja ihan vaan ihmetelleet pilvenpiirtäjiä.

Lapset ovat olleet mahtavia matkakumppaneita ainakin toistaiseksi. Ensimmäisenä aamuna Pikkusisko tuumi, että hänestä ei tunnu vielä yhtään siltä, että olisimme Amerikassa, mutta kun hän näki ensimmäisen kerran pilvenpiirtäjät ja Brooklyn Bridgen, hän huokaisi, että ”nyt minun sielunikin on Amerikassa!”. Lapset ovat innolla maistelleet herkkuja, joista he aiemmin ovat kuulleet vain telkkariohjelmista: Froot Loopseja, Pop-Tartseja, peanut butteria, pretzeleitä… No, on he syöneet ihan terveellisestikin välillä, ei tarvitse isovanhempien huolestua!

Aikaero on aiheuttanut sen, että olemme menneet nukkumaan jo kahdeksalta ja etenkin minä aamuvirkkuna heräilen jo kolmen-neljän aikaan aamuyöstä. Olemme siis liikkeellä jo aamuvarhain, mikä onkin hyvä, sillä täällä on aivan älytön helle. Huh, onneksi Brooklynin asunnossamme on hyvä ilmastointi!

Tässä vielä vähän mietimme, että mitä tänään tekisimme. Coney Island saattaisi olla paras vaihtoehto, mutta porukkaa siellä on varmasti vähän liikaa meidän makuumme. Vai olisiko Central Park kiva sunnuntaipiknikille? Katsotaan, kaikki on täällä mahdollista!

New Yorkissa

New Yorkissa

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

4 thoughts on “Ensitunnelmia New Yorkissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.