Yleinen

Onnistuneen joulun salaisuus

Tiedättekö, miltä meidän jouluvalmistelumme näyttävät tänä vuonna? Aika rennoilta, sanoisin.

Aikoinaan, tuoreena vaimona ja äitinä, stressasin joulua, leivoin kakkuja, siivosin, tein ruokia, joista en edes tykkää ja kiukuttelin miehelle, kun hän ei tee mitään. Juuri näin kuin tässä videossa (tämä on todellakin ihan kuin meitä olisi salaa kuvattu):

 

Tänä vuonna on toisin. Joululoma alkaa tänään ja kaikki joulukuun mittaan tehdyt leivonnaiset on jo syöty. Lisää en leivo, suklaa on kuitenkin parempaa. Vaari toi Suomesta valmislaatikoita, ja kinkkua meille ei tänä jouluna tule, kun en siitä itse välitä. Siivoukseksi riittää nopea perussiivous, pahimmat tahrat jääköön kynttilänhämyyn.

Ohjelmassa on ennen aattoa niinkin jouluista puuhaa kuin Star Wars: The Force Awakens 3D. Aamuisin nukutaan pitkään ja pukki käväisee pudottamassa lahjat joko aattona tai jouluyönä, riippuen ihan vanhempien fiiliksestä. Joulupuuroa ehkä on tai ei ole, sekin riippuu yleisön toiveista ja puuronkeittäjän innostuksesta. Glögiä joko keitetään tai sitten punaviini juodaan ihan sellaisenaan. Lapset saavat valvoa pidempään ja nukkua vaikka olohuoneen vuodesohvalla, jos niin huvittaa. Yle Areenalta katsotaan kaikki jouluelokuvat, mitä sinne tulee. Ollaan ihan vaan iisisti.

Rimaa hipoen, ehkä sen jopa alittaen, tai ainakin sieltä mistä aita on matalin – näin minä teen tänä vuonna joulumme!

Rento äiti = Onnellinen perhe = Onnistuneen joulun salaisuus!

 

Oikein ihanaa ja rauhallista joulua kaikille!

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

 

 

2 thoughts on “Onnistuneen joulun salaisuus

  1. Terveiset talvimaisemista Rukalta. Meidän joulu menee laskien. Ensimmäistä kertaa vietetään aatto ihan omalla perheellä. Meilläkin joulusuunnitelmat on tiukkoja. Klo 18 aattona on varattuna joulupöytä ravintolassa. Siihen pitäisi ehtiä. Muutoin voi valita haluamansa aktiviteetit ja ruokailut. Leppoisaa joulua teille kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.