Norja

Taas kutsuu pohjoinen – pääsiäisviikko Norjassa!

Ihan hävettää se, kuinka olen laiminlyönyt tätä pientä blogiparkaa viime viikkoina! Pahoitteluni, etten ole vastannut kaikkiin sähköposteihin ja muihin viesteihin, tässä nyt on ollut kaikenlaista… Nytkin matkalaukut ovat levällään ja lämmintä vaatetta lojuu pitkin kodin lattioita: semana santa eli pääsiäisviikko kuluu tällä kertaa hieman kylmemmissä ilmanaloissa (vaikka täytyy kyllä sanoa, että sää täällä koti-Barcelonassa on tällä hetkellä kurjemman näköinen kuin kohteessa eli Norjassa)!

pääsiäisviikko

 

Löysimme aikaa sitten, Black Fridayn aikaan todella edulliset lennot pääsiäisviikolle Osloon ja sinne nyt mennään, kaikille meille uuteen kohteeseen.  Viime kesän Norjan reissusta asti (jolloin nämäkin kuvat on otettu, Sommarøylla ja Senjalla) lapset ovat katkerina vinkuneet, että mikseivät he päässeet mukaan Norjaan, ja eihän sitä kitinää jaksanut enää kuunnella. Ja eipä siinä, mielellään menemme uudestaan tuohon kauniiseen maahan, tällä kertaa sen eteläisempiin osiin!

Sääennuste näyttää tosiaan hienolta, aurinkoa ja mukavaa lämpötilaa pitäisi olla tiedossa. Ohjelmassa on roadtripejä ja sään salliessa jotain ulkoilujuttuja ja ihan vaan sellaista rentoa olemista. Hyviä kalapihvejä ja niin, mitä muuta siellä voisi maistella? Yksi päivä kulunee Oslon nähtävyyksiä katsellen ja kai meidän pitää Holmenkollenillakin käydä. En tiedä vielä, tehdään mitä huvittaa!

Minulla on mukana läppäri ja saatan jopa päivittää blogia, ehkä, jos aika riittää. Instagram on ihan varmasti aktiivisessa käytössä (@anskubcn) eli siellä voi nähdä Oslon seudun maisemia kuvin ja videoin, jos kiinnostaa. Ja voin melkein näin näkemättä luvatta, että aika hienoja maisemia on luvassa, jos se sääennuste vain pitää paikkansa :)!

Loma Norjassa

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.