Eurooppa, Portugal

Paluu Portugalista

Hyvää sunnuntai-iltapäivää! Täällä ollaan taas kotona, jossa ei tällä kertaa Luojan kiitos ollut vastassa minkäänlaista katastrofia tai järkytystä. Hieman pölyinen ja tunkkainen koti vaan, kaikki tavarat ja keittiönkaapit paikoillaan ja ehjinä.

Portugal oli värikäs, aurinkoinen (no, saatiin me rankkasadekin niskaamme, mutta onneksi ajopäivän iltana), hurmaava, ystävällinen ja monipuolinen. Rappioromantiikka kulki käsi kädessä luksusputiikkien kanssa. Söin elämäni parhaimman kala-aterian, nukuimme Porton vanhimmassa hotellissa ja kävelimme varmasti kymmeniä kilometrejä.

Loma Portugalissa

 

Lissabon, Sintra, Nazaré, Porto… Paljon ehtii muutamassa päivässä! Valokuvien ottamista ei voinut välttää, sillä maa on tavattoman kaunis. Loma Portugalissa oli täydellisen onnistunut, ja se tuli juuri oikeaan saumaan. Tätä tarvitsimme tämän kaaoksen keskelle! Reissurapoa on siis luvassa, kunhan pyykit on pesty ja sähköpostit käyty läpi! Até logo!

Loma Portugalissa

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

6 thoughts on “Paluu Portugalista

  1. Hei! Löysin blogisi Instagramin kautta ja siellä oli todella kauniita kuvia. Portugalin kuulumiset kiinnostaa, toivottavasti minäkin pääsen sinne matkustamaan pian! Terveisiä Vantaalta, Sari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.