Eurooppa, Käydyt maat, Tsekki

Praha kuvina

Praha on ihana! Olisiko siinä tarpeeksi kuvailemaan fiiliksiäni kaupungista, jossa paistoi aurinko ja oli niin kovin kaunista? Aloin jo kirjoittaa matkakertomusta lyhyestä vierailustamme tähän Tsekin tasavallan pääkaupunkiin, mutta päätinkin, että tällä kertaa mennäänkin kuvien voimalla. Myöhemmin sitten tarkemmin muutamasta kivasta tekemästämme jutusta!

Sen verran kuitenkin kerron, että Prahan keskustaa on näppärä tutkia jalkaisin, ainoa vaan, että Kaarlensillalla ja muilla turistialueilla on ihan älyttömästi ihmisiä. Sama juttuhan se on kyllä ihan missä vaan suositussa kaupungissa. Hieman syrjemmässä saa kuljeskella ihan rauhassa, ja nättejä kolkkia löysimmekin näin seikkaillen.

Mutta niitä kuvia, tässäpä niitä tulee!

Praha

Praha

Praha

Praha

Praha

Praha

Praha

Praha

Praha

Praha

Praha

Praha

Praha

Praha

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

2 thoughts on “Praha kuvina

  1. Ihania kuvia, todella kaunis valo joissain kuvissa! Praha on kiva paikka, pidemmästä vierailusta on jo tosin monta vuotta. Viime vuonna pysähdyttiin Euroopan halki matkalla vuorokaudeksi miehen veljen luo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.