Barcelona, Nähtävyydet

Sunnuntairisteily ja muuta mukavaa

Tarkoitus oli tänään viettää aurinkoisen sunnuntain kunniaksi ”meripäivä”, eli käydä ensin pienellä turistiristeilyllä tuossa Barcelonan edustalla, vierailla sitten miinalaiva Uusimaassa, joka on parhaillaan Barcelonassa ja jossa oli tänään avoimet ovet, ja lopuksi vielä käydä katsomassa Viikinki-näyttely merimuseossa. Alku olikin lupaava: menimme Pikkusiskon kanssa 40 minuutin risteilylle, joka lähtee Ramblan alkupäästä. Risteily sinänsä ei ollut kaksinen, mutta onpahan nyt sekin kokeiltu. Lähinnä näimme suuria risteilyaluksia ja sataman tavarakontteja.

Miinalaiva Uusimaa (siellä näkyy Suomen lippu :))

Sunnuntairisteily

 

Risteilyn jälkeen kävimme kahvitauolla Starbucksissa ja siellä Pikkusisko ilmoitti, että tämä oli sitten tässä. ”En mene sotalaivaan, enkä varsinkaan mihinkään museoon.” Selvä, vaihdetaan suunnitelmaa sitten.

Kävelimme pitkästä aikaa Ramblalla, siellä tulee käytyä todella harvoin. Turistisesonki on täällä taas, huhhuh. Kävimme Placa Reialilla ja kävelimme vanhan juutalaiskorttelin, El Call, kapeilla kujilla. Huomaamattamme olimmekin jo Arc de Triomfilla, ja siellä oli joku eri harrastusmahdollisuuksien esittelytilaisuus. Monenlaista harrastusta olisi saanut kokeilla: miekkailua, golfia tai vaikka pingistä, mutta me otimme vain matsin shakkia. Tiukilla oli voitto, Pikkusisko on selvästi ollut koulun shakkitunneilla hereillä (koulussa on siis pakollisena oppiaineena shakki kuusivuotiaasta alkaen).

Sunnuntairisteily

Sunnuntairisteily

Sunnuntairisteily

 

Taekwondo olisi kuulemma kiva harrastus Pikkusiskon mielestä, kun saisi potkia ja hän on kuulemma hyvä siinä. Jaaha.

Sunnuntairisteily

 

Taiteilija Placa Reialilla.

Sunnuntairisteily

 

Yllättävän viileää on edelleen Barcelonassa, aamupäivällä ihan paleli hameella. Kai sitä lämpöä ei riitä tänne, kun Suomessa on niin helle!

Sunnuntairisteily

Sunnuntairisteily

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.