Yleinen

Suunnitelmia syksylle ja talvellekin

Mukavaa sunnuntaita! Viikko arkea takana. Kulunut viikko on ollut pientä kipuilua hauskan ja vaiherikkaan kesän loppumisen kanssa. Paluu arkeen on ollut joskus helpompikin, todellakin! Ja puhun nyt vain itsestäni: muu perhe on solahtanut arkirutiineihinsa ilman mitään ongelmia, ja vain minulla on ollut kauheaa takkuamista kaiken kanssa. Blogikaan ei ole houkutellut, vaikka juttuaihioita olisikin vaikka millä mitalla kesän ajalta. Niitä tekstinalkuja ja kuvia katsellessa alkaa vain harmittaa, kun kaikki kauan odotettu on jo takana! Ehkäpä on siis parempi katsoa eteen päin ja tehdä vähän suunnitelmia syksylle!

suunnitelmia syksylle

 

Pikkusisko, minun pieni lellivauvani, täyttää loppuvuodesta jo kymmenen vuotta. Kuten ehkä joku blogia pidemmän aikaa muistaa, teimme Isosiskon täyttäessä kymmenen vuotta äiti-tytärreissun Kööpenhaminaan. Tytär sai valita kohdekaupungin, etsiä hotellin ja päättää tekemiset. Meillä oli tosi hyvä reissu, ja nyt on sitten Pikkusiskon vuoro saada oma kymppireissunsa!

Nyt vain kävi niin, että hän valitsi reissukohteeksi paikan, joka on ollut Isosiskon haaveena siitä saakka, kun hän luki kuusivuotiaana ensimmäisen Harry Potterinsa: Warner Bros. Studio Tour Englannissa! Välttääksemme ikuisen vihanpidon ja katkeruuden, lähdemme nyt sitten koko perhe Englantiin loppuvuodesta. Pikkusisko sai päivänsankarina valita majoituksen ja hän haluaa mennä mielummin Cambridgeen kuin Lontooseen, onhan hänen suunnitelmissa mennä isona opiskelemaan tuohon kauniiseen yliopistokaupunkiin. Ihan kiva, en ole koskaan käynyt Cambridgessa!

Muuten emme ole suunnitelleet mitään reissuja tai varailleet hotelliöitä, sillä meillä on muita suunnitelmia. Jo viime vuonna oli puhetta, että jospa vuokraisimme mökin koko hiihtosesongiksi jostain Pyreneiltä. No, sitten mieheltäni murtui alkutalvesta selkä ja kaikki talven suunnitelmat meni uusiksi. Nyt olemme kuitenkin katselleet mökkejä ihan tosissaan ja tarkoitus olisi löytää kiva pieni majapaikka läheltä hiihtokeskusta, jostain Espanjan ja Ranskan rajalta.

Jos se mökki löytyy, niin luonnollisesti se rajoittaa muita menemisiä. Joulun olisimme tietysti mökillä ja varmaan aika paljon muutenkin. En ole vielä ihan varma, mitä asiasta ajattelen, mutta jos mukava mökki löytyy, niin ehkä se on ihan hauskaakin. Eihän minun ole pakko sinne joka viikonloppu lähteä, vaikka nuo perheen hiihtohullut niin haluaisivatkin!

suunnitelmia syksylle

 

Vaikka reissaaminen olisikin syksyn mittaan vähän viime aikoja vähäisempää (mikä olisi suotavaa kaiken tämän yltiöpäisen matkustelun jälkeen!), on täällä Barcelonassakin onneksi vaikka mitä tapahtumia syksyn ja talven mittaan. Esimerkiksi ihan jo ensi viikolla alkaa Mercè (22.-25.9.), ja silloin kaupunki on aivan täynnä ohjelmaa, konsertteja, kulttuuria ja kaikkea mahtavaa.

Tuskin me muutenkaan ihan vain kotosalla möllötellään. Auto- ja luontoretkiä tehdään varmasti paljon, ja onpa minulla kutsu voimassa Prahaan, jonne hyvä ystäväni muutti kesällä. Olen myös kahden vaiheilla, että lähtisinkö käymään tammikuussa Helsingissä matkamessuilla vai menisinkö Madridin matkamessuille, nämä kaksi karkeloa kun sattuvat samoille päiville. Myös kaikenlaisia pieniä kissanristiäisiä on jo tiedossa, ja todennäköisesti kalenteri täyttyy taas ihan tukkoon, kunhan tästä pääsemme ihan kunnolla arkeen kiinni, ja se on hyvä!

 

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.