Bloggaus, Yleinen

Tammikuun kuulumiset

Tämä on vähän tällainen pahoittelupostaus: pahoitteluni, että blogin postaustahti on hieman hiipunut! Kyse ei ole motivaation tai innostuksen loppumisesta, vaan ihan siitä, että minulla ei ole juuri tällä hetkellä käsissäni yhtään ylimääräistä aikaa. Olen palannut hetkeksi töihin kodin ulkopuolelle ja lisäksi minulla on eräs oma projekti, joka vie kaiket illat ja viikonloput. Arkipäivät ovat paikasta toiseen juoksemista ja sähläämistä ja vain näin viikonloppuisin ehdin kunnolla istahtaa tietokoneelle. Minulla on monta postausideaa mielessä ja työn alla, mutta ihan samaan tahtiin kuin aiemmin en mitenkään kykene ainakaan ihan heti. Ehkä se on ihan okei.

Tämä olkoon myös kuulumispostaus, koska en ole sellaista pitkään aikaan kirjoittanut. Mitä tänne siis kuuluu?

Tammikuun kuulumiset

 

No meille kuuluu ihan hyvää. Vähän palelee, sillä Barcelonassa ja koko Kataloniassa on ollut tällä viikolla ihan älyttömän kylmä. Lunta on tullut pitkin Espanjaa: Mallorcalla, Valenciassa, Murciassa ja vaikka missä, mutta täällä meidän kotikaupungissa on satanut vain vettä. Mies oli kuin tulisilla hiilillä koko alkuviikon seuraillessaan Pyreneiden sääennusteita, ja niin hänen piti ottaa ylimääräinen lomapäivä perjantaille ja lähteä laskettelemaan tuoreille lumille Val d’Araniin. Lunta on Pyreneillä nyt paljon!

Tällä viikolla oli Matkamessut sekä Helsingissä että Madridissa. Ette usko, kuinka on harmittanut, kun en kumpaankaan päässyt. Todennäköisesti olisin mennyt Madridiin, koska ne messut ovat isommat, minulla oli jo kyydit ja majoitukset hoidettuna ja messuista olisi ehkä ollut enemmän hyötyä minulle noin niin kuin blogin kannalta. Helsingissä olisi varmasti ollut sitten hauskempaa. No, kumpaankaan en tänä vuonna päässyt, ehkä ensi vuonna sitten paremmalla onnella.

Tammikuun kuulumiset

 

Sen verran reissusuunnitelmista, että toistaiseksi vain helmikuun matka Islantiin on varma ja varattu. Meitä odottaa Reykjavikissa asunto ja vuokra-auto, ja vielä ratsastusretki pitäisi varata tytöille. Ollaan koko porukka kovasti innoissamme tästä matkasta ja toivomme näkevämme ihan huikeita maisemia.

Pikkusisko haluaisi hirveästi lähteä äiti-tytärreissulle ihan kahdestaan, ihan niin kuin Isosiskokin pääsi kymmenvuotiaana, ja hän haluaisi Irlantiin. Ehkä me sinne lähdetään, minuakin Dublin kiinnostaisi. Olen jo alustavasti katsellut sopivia pitkiä viikonloppuja reissulle ja tänä viikonloppuna varmaan varaan lennot, jos sopivat tulevat vastaan. Pikkusiskon kanssa on mukava matkustaa, hän kun innostuu ihan kaikesta eikä juurikaan marise. Pitää nyt nauttia näistä viimeisistä vuosista ennen murrosikää…

Myös ensi kesää on pitänyt alkaa jo miettimään. Alustavasti olemme ajatelleet viettävämme ensi kesänä pidemmän pätkän Suomessa, viime kesänä kun emme siellä ehtineet juurikaan olemaan. Rovaniemeltä voisi ottaa vaikka auton alle ja käydä roadtrippailemassa Pohjois-Norjassa. Katsotaan nyt mitä keksitään, onhan tässä vielä aikaa.

Tämän postauksen kuvat otettiin viime viikonloppuna, kun kävimme sunnuntairetkellä ihan tässä Barcelonan kupeessa, Serralada de Marinassa. Kylmä rintama ei ollut vielä ehtinyt täysillä Barcelonaan ja sää oli aurinkoisen kuulas. Pähkinäpuut olivat kauniisti kukassa ja tällä viikolla, hytistessäni kylmän tuulen riepoteltavana, olen muistellut tätä retkeä ja yrittänyt muistaa, että talvi on ihan lyhyt ja kevät ja kaikki ihanat kevätretket ovat täällä tuossa tuokiossa!

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

4 thoughts on “Tammikuun kuulumiset

  1. Äiti-tytär retki kuulostaa kivalta, ja Islanti kans! Islannin kenttä tuli tutuksi kun asuttiin Bostonissa, välilasku oli aina siellä. Kerran jäätiin sinne myös lomalle, n 4 päivää. Hieno reissu!
    Toivottavasti nää kylmyydet ei hirveästi sotke luontoa kun ensiksi puut kukkii ja sitten tulee pakkaset.

    1. Mekin ollaan siitä puhuttu tässä, että kuinkahan se luonto menee sekaisin tästä kylmyydestä. Toisaalta joka talvi/kevät on ollut kylmää, meidän ekana talvena tuli jopa lunta kaupunkiin (alkuvuosi 2010), ja aina tuo luonto on jollain tavoin selvinnyt. Toivottavasti nytkin 🙂

  2. Kylmä se on ollut Madridissakin. Siksipä teinkin pikapäätöksen ja otin lennon Teneriffalle. Ei täälläkään mitään superlämmintä ole, mutta kyllä täällä ainakin tarkenee. Madridin messut ois ollu kyllä kiva kokea, mutta tämä reissu vei nyt voiton. Toivotaan, että kylmä rintama menee nyt ohi!

    1. No toivotaan! Täällä oli tänään ihan mielettömät aallot rannassa, mikä tietysti on hienon näköistä, mutta kyllä oli sääkin kylmä ja tuulinen! Teneriffa kuulostaa oikein houkuttelevalta juuri nyt 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.