Ranska

Throwback Thursday: Syksyinen Pariisi

Eräänä joutilaana iltana viime viikolla selailin läpi eri lentoyhtiöiden tarjouksia ja törmäsin lentoon, joka aiheutti käsien tärinää, reissukuumetta ja sydämentykytystä. Lento Barcelonasta Pariisiin ja takaisin olisi maksanut alle kymmenen euroa plus lentokenttäverot. En tarttunut tarjoukseen, mutta kaivoin esille värikkäitä, syksyisiä kuvia parin vuoden takaiselta Pariisiin reissulta. Kuvapainotteinen postaus jälleen kerran!

PariisiPariisiPariisiPariisiPariisiPariisiPariisiPariisi

 

En ole muuten koskaan ennen julkaissut kasvokuvaani julkisen blogin puolella, mutta nyt, kun olen haastanut itseni astumaan useammin mukavuusalueeni ulkopuolelle, sen teen. Olen tietyllä tasolla hyvin yksityinen henkilö ja minusta tuntuu jotenkin nololta julkaista kuvani. Toisaalta kuitenkin minusta on todella kiva tietää minkänäköisiä kirjoittajia seuraamieni blogien takana on, joten antaa mennä. Lasten kuvia ei luonnollisesti tulla jatkossakaan blogissa näkemään, mutta en tiedä, ehkä en enää jaksa vetää niin tiukkaa linjaa omien kuvieni suhteen. Tosin kukapa minusta kuvia ottaisi, kun aina heilun itse kameran takana!

PariisiPariisiPariisiOmakuvaPariisi

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

 

4 thoughts on “Throwback Thursday: Syksyinen Pariisi

  1. Ihania kuvia! Pitäiskö ottaa pikamatka Pariisiin, mulla ois siellä majapaikkakin valmiina kun miehen kummitäti perheineen asuu siellä.
    Oot kaunis, ihan Anskun näköinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.