Barcelona, Outdoors

Urbaanikiipeilyä (Bosc Urbà)

Jälleen on testattu yksi paikka Barcelonassa, joka on pitkään roikkunut to do -listalla! Sateinen, myrskyinen ja salamoiden täyttämä sunnuntai ei varsinaisesti houkutellut ulkoilemaan, mutta koska Pikkusisko oli kutsuttu juhlimaan synttäreitä Bosc Urbà -kiipeilypuistoon, sai ainakin hän tänään liikuntaa ja raitista ilmaa.

Bosc Urbà on vähän samantyyppinen kiipeilypaikka, jossa kävimme lokakuussa, mutta tämä sijaitsee kaupungissa, tarkemmin sanottuna Plaça del Fòrumilla, lähellä Diagonal Marin ostoskeskusta, ja on nimensä mukaisesti hyvin urbaani. Täältä löytyy kolme eritasoista reittiä: oranssi on 4-10 -vuotiaille lapsille tai alle 130-senttisille, sininen reitti sopii yli kahdeksanvuotiaille ja punainen on sitten vaikein ja korkeimmalla kulkeva reitti. Paikka on katettu aurinkopaneelilla, joten sadekaan ei haittaa, mutta kylmä siellä oli. Mereltä puski jäätävän kylmää ja kosteaa ilmaa. Pieni adrenaliini lämmitti kiipeilijöitä onneksi mukavasti!

Bosc Urbà

 

Lapset saivat itse opetella kliksuttelemaan valjaita. Täällä ei ollut niin turvallisen oloista kuin siellä toisessa kiipeilypaikassa, sillä täällä ei ollut sellaista idioottivarmaa varmistussysteemiä, eli yksin en ainakaan meidän puupäitämme vielä tuonne päästäisi kiipeilemään. Vahinkoja ja unohtamisia kun sattuu niin helposti. Henkilökuntaakaan ei ollut liiaksi näin sunnuntaina.

Bosc Urbà

 

Kivaa tuntui olevan, eikä kylmäkään yllättänyt kiipeilijöillä, sivussa seisoskelijoilla niinkin! Ihan kiva vaihtoehto tämäkin, vaikka kyllä minä itse henkilökohtaisesti tykkään enemmän siitä puidenlatvustoissa roikkumisesta!

Bosc Urbà

Bosc Urbà

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.