Eurooppa, Käydyt maat, UK

Viikonloppu Lontoossa

Voi Lontoo, kuinka positiivisesti meidät yllätitkään! Enpä olisi uskonut Lontoossa olevan kesäisempää kuin Barcelonassa, enkä myöskään kohtaavani niin hyväntuulisia ja ystävällisiä ihmisiä. I’m in looove!

Kyseessä oli ystävien ja ex-kollegojen iloinen kohtaaminen Englannissa. Tunnemme toisemme työn kautta, ja puolet porukastamme on syystä tai toisesta päätynyt sittemmin Lontoon seudulle. Tämä oli aivan täydellinen tapa juhlistaa työsopimukseni päättymistä ja se, että kaikki entiset työkaverit ovat löytäneet mukavaa tekemistä firmastamme lähdettyä, antoi toivoa tulevaan mahdolliseen työllistymiseeni. Työsopimukseni siis loppuu tämän kuun lopussa eli edessä on ihanan pitkä kesäloma!

Viikonlopussa ehdimme kiertää kaikki pakolliset nähtävyydet ja vähän lisääkin. Portobello Road, Brick Lane, Hyde Park, London Eye, Tower Bridge… Osa porukasta kävi hillumassa homobaareissa Sohossa ja tulihan pubeissakin istuskeltua. Shoppailimme sopivasti ja söimme markkinakojujen antimia ja kävimme etnisissä ravintoloissa. Ennen kaikkea juttelimme leuat kipeiksi ja pidimme hauskaa. Minun kaverini ovat parhaita maailmassa!

Mistä alkaisin purkaa reissua, hmmm…. Tässäpä sekalaisia kuvia!

Viikonloppu Lontoossa

Viikonloppu Lontoossa

Viikonloppu Lontoossa

Viikonloppu Lontoossa

Viikonloppu Lontoossa

Viikonloppu Lontoossa

Viikonloppu Lontoossa

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.