Barcelona

Viikonloppukuulumiset ja kuvia Montjuicilta

Tänä viikonloppuna on saatu niin sadetta kuin aurinkoa, tänään molempia yhtäaikaa. Olimme sunnuntaiulkoilemassa Montjuicilla, ja oli erikoinen tunne, kun aurinko lämmitti, mutta samaan aikaan pienet vesipisarat viilensivät ihoa. Viime öinen rankkasade oli raikastanut ilman ja oli jälleen mukava olla ulkona. Tällä viikolla on ollut tukalan kuumaa ja hiostavaa, pientä esimakua elokuusta…

Kuvia Montjuicilta

 

Pikkusisko on ollut kaveriporukalla Costa Bravalla koko viikonlopun ja odottelemme nyt pientä väsynyttä reissutyttöä kotiin. Ohjelmantäyteiseen viikonloppuun on mahtunut niin carting-autoilua, seikkailurataa puidenlatvoissa, pyjamabileitä, synttärikakkua, trampoliinia, uima-allasta, tennistä, vuohien hoitoa… Hieman on kotijoukot kärsineet kateudesta!

Koulua on enää viikko jäljellä. Alkuviikosta on vielä kokeita, mutta sitten saavat lapset ottaa jo rennosti. Pitkä vuosi on takana ja kesäloma tulee tarpeeseen, meille kaikille. Koulu jatkuu sitten syyskuun puolivälissä, ja sitä myötä palaamme arkeen.

Kuvia Montjuicilta

Kuvia Montjuicilta

 

Eilen kävin rautakaupasta ostamassa maalinäytteitä ja ensi viikolla maalaan olohuoneen seinän, jos ehdin. Värin valinta on niin vaikeaa! Olen nyt tuijotellut seinälle kiinnitettyjä värivaihtoehtoja vuorokauden, enkä vieläkään tiedä mikä olisi paras mahdollinen väri ja sävy. Tummaa vai vaaleaa, iloista vai tyylikästä? Ehkä haen vielä pari vaihtoehtoa lisää ja teen sitten päätöksen. Tai sitten vaan sutaisen seinän jollakin maalilla ja harmittelen sitä pitkälle tulevaisuuteen.

Eilen kävimme Isosiskon kanssa katsomassa Pahatar-elokuvan. Tykättiin, visuaalisesti elokuva on upea ja Angelina Jolie on loistava Maleficent! Lopputekstien ajan soiva Lana Del Reyn Once Upon a Dream jää päähän soimaan.

Äsken leivoinkin pitkästä aikaa, tein aprikoosi-suklaakääretorttua. Sähkövatkain hajosi siinä hommassa, huomenna siis uuden ostoon. Ja torttu on kohta syöty, hyvää siis tuli!

Alla hieman kuvia Montjuicilta, jossa kävimme ulkoilemassa ja katselemassa alkukesän kukkaloistoa. Kaunis kukkula, ehdottomasti kannattaa liittää Barcelonan lomaan!

Kuvia Montjuicilta

Kuvia Montjuicilta

Kuvia Montjuicilta

Kuvia Montjuicilta

Kuvia Montjuicilta

Kuvia Montjuicilta

Kuvia Montjuicilta

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

 

1 thought on “Viikonloppukuulumiset ja kuvia Montjuicilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.