Bloggaus

Vuoden 2016 parhaat – Instagram Travel Thursday

Instagram Travel Thursdayn aiheena näin vuoden alussa on katsaus juuri päättyneeseen reissuvuoteen. Olen jo kirjoittanut viime vuodesta, sen reissuista ja elämyksistä koostepostauksen, mutta lähestytäänpä asiaa nyt suosikki-someni, Instagramin kautta. Tässä ovat vuoden 2016 parhaat kuvat minun Instagram-tililläni!

 

Suosituimmat tykkäyksien perusteella

Tämä ei ehkä ole ihan totuudenmukainen listaus suosituimmista kuvistani, sillä en alkuvuodesta juurikaan käyttänyt hashtageja eikä minulla ollut ihan niin paljon seuraajia kuin nyt. Nämä yhdeksän loppuvuodesta julkaistua kuvaa olivat kuitenkin saaneet vuoden 2016 loppuun mennessä eniten tykkäyksiä.

Kooste kuvaa hyvin Instagram-tiliäni. Minun tililtäni ei löydy selfieitä, vaan luontoa ja reissukuvia. Toisinaan jaan kuvia hetkistä lautasen äärellä, mutta ne eivät koskaan saa isoja määriä sydämiä. Instagram-tilini ei ole tyylikäs eikä harkittu, mutta en ole aina minäkään.

Hämmästyttävää omasta mielestäni on se, että New Yorkin kuvia ei ole TOP 9:ssä yhtään, luulin siellä nimittäin edes yhden olevan, ja hassua on myös se, että Cambridgen kuvia mahtui tähän kaksi. Oli vissiin hashtagit kohdillaan!

Koosteeni kuvaa myös sitä, millaisia kuvia itse tykkään Instagramissa katsella: kauniita maisemia, lämpimiä sävyjä. Instagram-tilit, jotka ovat täynnä pelkästään selfieitä, jäävät minulta seuraamatta, samoin kuin kylmäksi käsitellyt, ylivalottuneet kuva tai kuvat, joita ei ole yhtään fiksattu. Kaipaan väriä ja kauneutta tähän harmaaseen arkeen!

IG-Bestnine2016

 

Muutamat minua suuremmat tahot jakoivat vuoden aikana kuviani. Tuon kolmanneksi suosituimman kuvani, katunäkymän Muran pienestä kylästä, jakoi esimerkiksi Catalunya Experience, Katalonian turistitoimisto, ja kuva sai sitä kautta yli 4560 tykkäystä. Tämä ilahdutti erityisen paljon, vaikka toki jokainen huomionosoitus on ollut suuri kunnia ja ilonaihe. Myös kaikki kommentit piristävät aina päivää, kiitos niistä!

Oman koosteesi voit tehdä helposti osoitteessa www.2016bestnine.com. Siellä voi myös katsoa minkä tahansa Instagram-tilin Top 9:n viime vuodelta. Oletko sinä jo selvittänyt omat suosituimmat kuvasi, ja oliko yllätyksiä?

 

Omat suosikkini

Vaikka nuo ylempänä olevat kuvat ovat mielestäni ihan ok – enhän niitä muuten olisi Instagramissa jakanut – löytyy omia suosikkejani myös TOP 9:n ulkopuolelta. Niihin suosikkikuviin liittyy paljon muistoja siitä tunnelmasta, jolloin kuva otettiin.  Sellaisia kuvanottohetken pieniä hetkiä ja tarinoita, jotka tiedän vain minä. Tässä alla pari-kolme sellaista kuvaa, vähän Suomea, vuoria ja kotikaupungin rantaa. Oli muuten hauskaa selailla omaa Insta-tiliä pitkästä aikaa ja muistella viime vuotta. Mukavia muistoja, mukava vuosi!

Vuoden 2016 parhaat

Vuoden 2016 parhaat

Vuoden 2016 parhaat

 

Kaikki nämä kuvat on julkaistu aiemmin Instagramissa (minut löytää sieltä nimellä anskubcn). Osallistun tällä postauksella Instagram Travel Thursday haasteeseen. Haasteen järjestäjinä toimivat Muru Mou ja Travellover.

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

 

16 thoughts on “Vuoden 2016 parhaat – Instagram Travel Thursday

 1. Mä tykkään tuosta kuksa kuvasta tosi paljon. Mä en oo Instagramissa mitenkään kauheasti jaksanut paneutua hastageihin – voisin vähän yrittää perehtyä asiaan. Mun tili ei myöskään ole kovin harkittu, se on ehkä enemmän sellainen muistojen tallennuspaikka…. Kivoja hetkiä ja kuvia myös tälle vuodelle.

  1. Samoin mukavaa vuotta sinne! Oikeat hashtagit tuntuvat toimivan hyvin, ja käytän itsekin niitä silloin, kun etsin kuvia esimerkiksi seuraavista reissukohteista!

 2. Meillä on hyvin samanlainen Insta-filosofia. Ei mullakaan sieltä löydy selfieitä (no, ehkä ihan muutama oma naama taitaa olla niiden lähemmäs tuhannen kuvan joukossa), vaan reissukuvia ja luontoa. Sitä maailman kauneutta. Ja mullakin jää seuraamatta tilit, jotka on pelkkää naamaa tai suttuisia kuvia. Tykkään kauniista IG-kuvista, sellaisista jotka ovat harkiten instattuja. Ei siellä niitä filttereitä ja säätömahdollisuuksia suotta ole. Insta-kuvissa pitää olla vähän jotain ylimaallisen kaunista 🙂 Upeita kuvia sulla on koko postaus täynnä. Ja niinhän se yleensä on, että itselle tärkeimmissä kuvissa on muutakin kuin se upea maisema tai muu. Se tarina kuvan takaa.

 3. Upeita kuvia, onneksi olkoon. Ja kiva näkökulma pohtia Insta-filosofiaa.

  Joskus näkee tilejä, joissa on jokin toistuva juju myös kommentoinnissa, ja kuulemma sometilit pitäisi varata blogin nimellä. Omani on nimellä, tai siis nimimerkillä, ja alitajuinen aikeeni on kai jakaa – satunnaisia tai suunniteltuja – hetkiä pikemminkin kuin jotain yläkattokokonaisuutta. Mutta en minäkään pelkkiä naamankuvatilejä jaksa, vaikka bloggaajan soisikin silloin tällöin näyttäytyvän tekstinsä takaa myös kuvissa.

  Matkailoa ja omannäköistä matkavuotta!

  1. Kiitos samoin! Ihailen ihmisiä, jotka jaksavat tehdä some-tileistään hienoja kokonaisuuksia, mutta itse en jaksa. Mun some on mun näköinen ja sillä sipuli 😀

 4. Täältä löytyy myös yksi, joka ei niin jaksa miettiä Instagram-tilin yhteneväisyyttä – fiilispohjalta sinne latelen kuvia kun jaksan/ehdin 🙂

  Hieno tuo leijasurffikuva! Niitä on kyllä tullut otettua hurjan monta tässä muutaman vuoden aikana, kun mies harrastaa lajia. Tulee aina onnistunut olo, kun saa surffaajan ja leijan samaan kuvaan hienon taustan kanssa 🙂

  1. Tuo on hienon näköistä touhua, ja veikkaanpa, että mikäli huomenna on yhtä tuulista kuin tänään, tuossa meidän lähirannassa on taas surffaajia hommissa 🙂

 5. Kiitos hienoista kuvista! Insta-tiliäsi on mukava seurata, koska se on täynnä kauniita kuvia ja kiinnostavia aiheita. Välillä on mahdotonta arvata, mitkä kuvat keräävät paljon tykkäyksiä. Toisaalta eihän tämä mikään kilpailu ole, vaikka tilastot ovatkin niin helposti nähtävissä. Tykkään paljon tuosta leijasurfauskuvasta 🙂

  1. Ei tosiaankaan ole kilpailu, ja senpä vuoksi en ole hirveästi hionut omaa Instagram-tiliäni tyylikkääksi ja harkituksi. Se on semmoinen oma kuvapäiväkirjani 🙂

 6. Upeita kuvia nämä kaikki!
  Pitikin nyt selvittää oma best nine ja ykkösenä oli ihan vuoden viimeisinä päivinä laitettu kuva Granadasta. En itse edes tykännyt kuvasta kovin paljon, enkä meinannut sitä edes laittaa instaan, mutta kun en ollut postannut mitään pitkään aikaan, niin annoin mennä. Mutta tais olla hashtagit kohdallaan, kun sydämiä alkoikin sadella 🙂
  Minäkin tykkään värikkäistä ja kauniista kuvista, joten tämä Pohjolan lumeton talvi on kuvien ottamiseen ihan äärimmäisen huono…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.