Ranska

Terveisiä Ranskasta, jossa netti ei toimi!

Terveiset paikasta, jonne päivä ei paista eikä netti tuo uutisia!

Toisinaan majoituspaikkojen kuvaukset eivät pidä paikkaansa ja niin kävi harmi kyllä nytkin. Loma-asunnossamme piti olla wifi, mutta paikan päällä kävikin ilmi, että wifi toimii vain majapaikan respassa ja silloinkin sen saa vain yhdelle laitteelle per huone. Meidän perheellä olisi ollut peräti kuusi nettiä kaipaavaa laitetta ja onnekseni minun läppärini voitti väännön. Pääsen siis (tökkivään) nettiin, mutta ei täällä vetoisassa aulassa, huonossa nojatuolissa kyllä kauan jaksa kököttää.

Koko kylä on muutenkin jotenkin katvealueella täällä vuorten ympäröimänä ja pihalla pääsee kännykällä nettiin vain, jos on riittävän kaukana taloista. Turisti-infossa on sentään ilmainen wifi tunniksi päivässä ja pääsen Instagramia päivittämään, huh.

Pahoitteluni siis, jos en ihan heti pysty vastaamaan kommentteihin ja viesteihin! Ehkä tämä pieni nettitauko tulee kuitenkin ihan tarpeeseen, ja eiköhän näissä maisemissa tekemistä keksi!

A très bientôt!

kuva Ranskasta

 

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

 

1 thought on “Terveisiä Ranskasta, jossa netti ei toimi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.