Eurooppa, Käydyt maat, Puola

Hidasta matkantekoa (Zakopane – Krakova)

Yksi hitaimmista matkoista, mitä koskaan olemme autolla tehneet, on ehdottomasti matka Zakopanesta Krakovaan. Välimatkaa näiden kahden puolalaisen kaupungin välillä on hiukan päälle 100 kilometriä, mutta matkaan meillä tuhraantui nelisen tuntia plus muutama jaloittelutauko.

Tietysti samaa reittiä kulkenut pyöräkisa Tour de Pologne hidasti omalta osaltaan matkantekoa, mutta tie on muutenkin erittäin hidas. Välillä on esimerkiksi kapea silta, jonka pystyy ylittämään vain yksi suunta kerrallaan, autot hitaasti jonossa liikkuen. Muutama kolarikin nähtiin ja sekin jarrutti matkantekoa. Ja trafiikkia tällä tiellä tietysti loma-aikoina on paljon, onhan sekä Krakova että Zakopane lomailijoiden suosiossa. Eli jos joku joskus suunnittelee reissua tännepäin Eurooppaa niin kannattaa huomioida tien hitaus, ettei vaan jää pois lennolta tai muusta tärkeästä!

Mutta maisemat ovat kauniit eli ihan tylsää se autossa istuminen ei onneksi ollut. Tässäpä muutama autonikkunasta napatty räpsy väliltä Zakopane Krakova!

Zakopane Krakova

Zakopane Krakova

Hidasta matkantekoa

Hidasta matkantekoa

Hidasta matkantekoa

Hidasta matkantekoa

Hidasta matkantekoa

Hidasta matkantekoa

Voit seurata blogiani myös Facebookissa (www.facebook.com/anskubcn), Instagramissa (www.instagram.com/anskubcn) ja Twitterissä (www.twitter.com/anskubcn).

1 thought on “Hidasta matkantekoa (Zakopane – Krakova)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.